Quaestor károsultak megmentéséért

Vendég

/ #4265 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-11-01 17:16

#4264: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Lehet ez is egy ok, azonban az inkább hihető, hogy

1, a károsultak egy része még mindig a csodában (és az április igéretekben hisz) ami hülyeség, hisz látszik, hogy nem NEM TUDNAK, hanem szimplán NEM AKARNAK fizetni

2, a károsultak nagy része azt hiszi párszáz ember kikaparja nekik a gesztenyét

3, aki megkapta pénze 70-80%-át (ilyen hozzászóló itt is van) az feladta, tesz a maradék 20-30%-ra, főleg aki 10 éven keresztül jól kamatoztatta a pénzét a cégnél (én magam nettó vesztes vagyok pld, hisz 2 év alatt alig kamatozott a pénzem - 2 éve léptem be a "befektetők" közé, ki nem vettem, TBSZ-en tartottam, most meg itt állok 20 millió minusszal... tehát én nem az évek óta kapott és felhalmozott kamatokat, hanem a betett tőkém vesztettem el, ráadásul "szerencsés" módon nem fíktív a kötvényeim nagy része) 

4. aki jogi útra ment (a 30 millió fölöttiek mindenképpen) azok szintén nem érdekeltek a tüntetéseken

nem kell itt démonizálni az ellenzéket - hiteltelenek, de még mindig jobban lehet nekik hinni, mint az április óta történtek ismeretében a Fidesznek... Az, hogy az ellenzék politikai hasznot akar, egyértelmű. Ha a pénzünk visszakapásának ez az ára, kit érdekel. Mellesleg, 2015 áprilisában az első bp-i tüntetésen hire-hamva nem volt az ellenzéknek a rendezvényen, de valahogy nem láttam 32000 károsultat és hozzátartozóit megjelenni - pedig mint írom, akkor nem volt politikai felhang. Nem, vártak akkor is a csodára, vagy arra, hogy kikaparja más nekik a pénzt. Itt helyben tudok pár károsultról, akiknek esze ágában sincs tüntetni, igaz ha én is biokozmetikából csaltam volna össze a tőkém, lehet én sem izgulnák miből csalom megint össze az elvesztett pénzem... Mindegy, én továbbra is hiszek a jelenlegi szervezőknek/szervezőkben, ők legalább tesznek valamit, BÁRMIT. A csendes "többség" meg lehet apolitikus, majd elmehet sírni, ha oda lesz minden pénze, vakaródhat s utólag búsulhat, hogy TALÁN mégis ki kellett volna állni önmagunkért. Csendes megoldás van itt 25 éve, ezért rohadt szét ez az ország, akinek esze volt már nem itthoni levegőt szív, na ŐK az igazi kritikusai a mai rendszernek...