Quaestor károsultak megmentéséért

Vendég

/ #4363

2015-11-14 09:35

Hát azért én, mint egyszerű károsult, IS szeretném tudni miről írt Tarsoly, mikor írta, ennek hatására mentette-e ki a Külügy a pénzt, ha nincs levél lehet nem is mentik ki, jól fialt az ott nekik... (miután pld egy önkormányzatnak sem írt Tarsoly levelet na ők szépen bent is ragadtak velünk együtt - kérdés persze mivel, de bármivel is, a pénzükhöz vagy a pénzügyi termékeikhez nem jutottak hozzá - meglehetősen gyanús körülmények között - az utolsó nap... nem úgy a Külügy, akik az infók - levél - ismeretében HAMAR tudtak lépni - bár az is kétséges, ha én hétfőn reggel visszakérek magyar állampapírt (állítólag :D) egy pénzügyi szolgáltatótól akkor annak az ÁRA (nem, véletlenül sem a papír) hétfő este hogyan kerül PÉNZ formájában a számlámra. Tehát hagyjuk a liberális vonalat, erre akit érdekel mindenki kiváncsi LEHET, mondom ha ÉRDEKLI. Persze aki lesz@rja az ügyet, mivel nem érintett, annak az ilyen levelek/borítékok nem igazán mozgatják meg a fantáziáját... persze ha nekem is írtak volna a kirobbanás előtt én sem szívesen mutogatnám senkinek, hogyan sikerült megúszni az évezred pénzügyi átverését.