Ingatlanosok vs. Ingatlan.com - Petíció az ingatlan.com árstratégiája ellen!

Vendég

/ #43 Re: Re: Re: Re:

2016-01-22 20:14

#42: jogász-mérnök - Re: Re: Re:  

Szerintem is mindenki adja el az ingatlanát ingatlanos nélkül...De lehetőleg előtte ne kérje ki az ingatlanközvetítői véleményemet arról, hogy mennyiért lehetne eladni, van-e rá kereslet, mi a helyzet akkor,ha.. stb. Csinálja tök egyedül, vagy mégsem tudja? Ha tudja, akkor mégis miért hív fel engem? Kell az ingyen információ, meg a tudás? Akkor most mi a helyzet? Mint eladó menjen a fizetős hirdetési portálokra, kergesse a saját álmait a saját pénzén, nem? És oldja meg az összes felmerülő kérdést a do it yourself portálok és könyvek segítségeivel. Szerintem sincs senkinek szüksége ingatlanközvetítő segítségére.

Ja, nekem meg volt egy felújításra szoruló házam. Hát én még életemben nem láttam, annyi alkoholista, pénzéhes, építészt, aki csak lefejni óhajtott.

Ablak elé betervezett oszlop, rossz helyszíni felmérés, túlszámlázás, stb... soroljam még? Rendes szakma? Tárgyalás képtelenség, büdös száj, konyha közepén üzemelő wc... építészéknél? Soroljam még? Minek alapján ítélkezel? Azt hiszed, hogy a te házadnak táján minden rendben van?