Ingatlanosok vs. Ingatlan.com - Petíció az ingatlan.com árstratégiája ellen!

Vendég

/ #50

2016-01-23 10:49

Nekem az a véleményem az egészről, hogy ez a dolog az ingatlanközvetítői szakma belügye. Legalább mi ne adjunk lehetőséget ezzel a fórummal az ide látogató "jó indulatú" ellendrukkereknek arra, hogy ismeretlenül is sértegessenek minket. Szerintem két fajta ember létezik: az egyik, aki jól végzi a dolgát, a másik pedig, aki nem, bármi legyen is a szakmája. Régen a com csinálta ugyanezt a közvélemény hergelést ellenünk a mi pénzünkön az oldalukon. Legalább mi ne legyünk már olyan hülye mazohisták, hogy ugyanezt megengedjük itt magunkkal szemben. Aki egyetért a petícióval, írja alá, aki meg nem, az ne írja alá. Ezzel tökéletesen kinyilvánította a véleményét. Ne jöjjön ide senki nyálfröcsögni ellenünk. Nem lehet tudni, hogy mi a bajuk pontosan, lehet, hogy éppen most vesztett el egy pert egy ingatlanközvetítő ellen, akit dolgoztatott, majd nem akart kifizetni. Az is lehet, hogy simán csak a másik piszkálásától lesz orgazmusa, és az ilyen oldalakra szakosodtak az ingyen szex miatt. Az is lehet, hogy csak mélységesen frusztrált emberek, akik a "dögöljön meg a szomszéd tehene is" életfilozófiát vallják. De bárhogy legyen is, szerintem ne itélkezzen senki itt fölöttünk olyan, aki egy percet sem dolgozott ebben a szakmában. Hoztam én is létre petíciót ezen az oldalon, tudom, hogy a fórumot le lehet tiltani. Én ezt tenném, a szavazás meg haladjon a maga útján.