Ingatlanosok vs. Ingatlan.com - Petíció az ingatlan.com árstratégiája ellen!

bokrosb

/ #52

2016-01-23 15:22

Mint magánszemély, egy eladott és egy vásárolt lakás után a következőket tudom elmondani. Cirka 50 ingatlanos után, 1 azaz 1 db profival találkoztam, és még 4 korrektel. Ha majd az ingatlanosok jobban fotózzák be a a lakást mint én (ha egyáltalán befotózza), ha  tudnak és hajlandók rendes alaprajzot készíteni, ha tisztában vannak az építésügyi szabályokkal, ha a vörösen izzó "ingatlanosok ne keressenek" felirat ellenére nem hívnak mégis negyvenen, ha nem tagadják le a telefonon, hogy ingatlanosok, amiért én egy órát bumlizok, hogy ott helyben próbálja kizsarolni a szerződést, ha a magánszemélyként feladott hirdetésemet nem látom viszont ingatlanirodáknál, szóval ha azt látom, hogy ezen a területen többségében(!!) hozzáértő, korrekt és a munkájukat elvégző emberek dolgoznak, akkor lehet majd egyáltalán szakmáról beszélni. 

Viszont az amit itt sokan követelnek, akkor sem fog megvalósulni, ha Mészáros Lőrinc egyben megveszi a DH-t. Ha ugyanis az ingatlanosok érdekében szabályoznák szarrá a területet, akkor az ingatlan.com vagy kiviszi Írországba a szervereit, és nincs magyar hatóság, ami ott elérheti, vagy lesz olyan ingatlanhirdetési oldal, ami ezt megteszi helyette, és akkor az lesz a legnépszerűbb.

Tisztelettel!