Elegünk van Parászkából!

Kozma-Joó Viola

/ #413 Re: Re: Re:

2016-02-13 10:45

#408: - Re: Re:  

Miután tehát kiderült, hogy ön valótlanságokat állít: "semmilyen reprezentatív felmérés nem készült az erdélyi magyarok politikai nézeteiről." és hamis alapon a másik ember reális ismereteit nevezi spekulánsnak, miközben a témában halovány lila tájékozottsági gőze sincs, hagy írjam le én is a megfigyeléseimet, illetve a ön nagymértékben naiv vagy talán szándékosan hamis véleményét illető cáfolataim sorát:

- Ha Boróka csak egy fehér holló, akkor miért közöl vele kapcsolatosan pozitívan, elfogult, még az igazságot is elrejtő sőt kétértelmű kijelentésekkel a védelmében hazudozó cikkeket a Maszol, a transindex, És a Krónika is?... Egy a székelyeket nyomorultozó, leállatozó, velük szemben mindenféle perifériára került csoportoknak a pártját fogó, a székelyeker mindig mindenhonnan csak támadó és direkt a támadási pozíciókat vadászó.

- Másrészt úgymond jobboldali vagyok, vagyis nemzeti öntudattal rendelkező ember, de nincs amit nézzek az Erdélyi Tv-ben, mert egy ilyen műsort sem találtam, évek óta állandóan csak a mellébeszélés megy... Ja, és hogy a csudába lenne jobboldali értékrendőű a Marosvásárhelyi székhelyű Erdélyi tv miközben a 2013-es Székely menettel alig volt hajlandó foglalkozni, ahelyett is valami rémunalmas mellébeszélős műsorok mentek közben - szégyen és gyalázat. Az más kérdés, hogy mivel az erdélyi magyarok jobboldali értékrendűek, ezért ezek a média-orgánumok csak úgy maradhattak meg EDDIG (ilyen látszat magyar-érzelmű, tipikusan RMDSZ-es formában) hogy magukat szintén jobboldalinak hazudták, de egy dolog az, aminek vallják magukat és más a gyakorlat. És az erdélyi média túlnyomórészti baloldaliságát még lehetne számtalan bizonyítákkal alátámasztani, mint pl. az, hogy az Erdélyi tv sem volt hajlandó megközelítőleg helyes adatot mondani a székely meneten résztvevő óriási számáról, hanem annak töredékét (kb.: negyedét) hazudta csak a tv nézők számára!