Elegünk van Parászkából!

Kozma-Joó Viola

/ #417

2016-02-13 11:23

Ő hát persze, hogy innen fúj a szél:
"Ja, és ezért írtam korábban, hogy szerintem Önök ezzel a petícióval reklámot csinálnak egy Önöknek nem tetsző újságírónak, gyakorlatilag újabb médiafelületet biztosítanak neki?"

Hogy ez a petíció miért is nem jó nekünk arról már olvastunk itt elég hamis érvet.

De rossz hírt kell közöljek önnel, én megtapasztaltam azt, hogy nemhogy egy ilyen Parászka-féle közadóból állítólag a köz érdekében fizetett személynek nem jön jól, ha leleplezik az ártalmas voltát - borókán nem is volt mit leleplezin, önmagát leplezte le, csak ki kellett végre mondani, hogy ártalmas -, de még az olyan állítólagosan szabadúszó botránybloggereknek sem, mint a Boróka szellemi iker testvére, a feminista Gerle Éva, akinek sokáig úgy tűnt, hogy a botrányok direkt a malmára hajtják a vizet. Ő is nagy felkészültséggel játszotta az áldozatot, mindamellett, hogy ő támadott ránk teljes harci és kiiktatási indítattásból. Hogy mi lett az eredménye? Az olvasói, kezdve a keménymaggal mind elhúzták a csíkot mellőle, sőt, szembe fordultak vele és azóta is belé-belé rúgnak egyet-egyet, ha ép ráérnek, ő pedig nemhogy feminista harcosi hírnevet nem szerzett, de még a feministák ki is zárták maguk közül, azt is meg tiltva neki, hogy feministának vallja magát ezután, és neki maradt a többnyire táplálkozással és testedzéssel foglalkozó blogolás...

Minimum (!) épp így fog ezzel járni Boróka is, talán a végső kegyelem döfést pont a sajátjai fogják neki megadni, hisz immáron csak akadályozza a nemzet-romboló ál-ballib törekvéseket, így "lebukva".

Azért írtam, hogy ál-ballib, mert egyébként a liberalizmusban, vagyis a szabadságban épp úgy hiszek, mint a nemzeti öntudat fontosságában, de az, amit ma liberalizmus címén művelnek az úgy nevezett liberálisok, az semmi egyéb csupán a normalitás támadása, bűnözők és perverzek érdekcsoportosulása, vagy is olyanoké, akik a szabadság jogokkal nem csak élni, hanem mások kárára visszaélni akarnak. Mert az egészséges liberalizmust ma már a jobboldali pártok képviselik, ezért bal oldalra nincs is szükség csak a pedofiloknak, homoszexuálisoknak stb. akik a saját aberrációikat képviselik és azokat akarják a többségre ráerőltetni, lásd az uniós balosokat, az olyanokat, mint a pedofíliát legalizálni próbáló Daniel Kohn-Bendit-et.