Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

vidéki

/ #3933 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gyurcsány Ferenc lesz a nagy Ő ismét

2011-10-11 20:19

#3932: TC. UGRI-BUGRI - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gyurcsány Ferenc lesz a nagy Ő ismét 

Ha csak szelektív válaszadó lenne, azzal nem lenne különösebb probléma. Sokkal nagyobb gond az, hogy neveletlen, bunkó, a végtelenségig vérig tud ok nélkül sérteni másokat. Minden ok nélkül lebüdöskomcsiz, szocinyuggerez, lealáz bárkit, aki nem olyat ír, ami neki tetszik. Én személy szerint nagyon örülök, hogy nem ismerem személyesen, nem biztos, hogy jól érezném magam vele egy légtérben. Az én  véleményem róla nagyon lesulytó. Van egy olyan érzésem, amitől nem tudok megszabadulni, hogy jelentős szerepe volt a TV-székház felgyújtásában, a rendőrök hergelésében. Mondom ezt azért, mert a fórumon írogatott leveleiből nekem ez köszön vissza. Ritkán tévedek. Amint valaki neki nem tetsző véleményt ír, az jó esetben büdöskomcsi, szerinte  én is az  vagyok, az én véleményem pedig az, hogy vele ellentétben én megmaradtam embernek.

És igen, osztom a véleményedet, amint olyan választ kap, amire nem számít, azonnal kizökken. A jó az lenne, ha végérvényesen kizökkenne, senki nem hívta ide, ebbe a baloldali fórumba, mégis ha kell, ha nem, itt sérteget mindenkit. Neked is mondom, ne válszolj neki.

Üdvözöllek