Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Vendég

/ #4206

2011-10-17 20:40

Üdvözlök minden kedves honfitársam!
Eljött az ideje annak és itt az idő,hogy minden törvénybetartatókat, akik koncessziós ügyeket kreálnak,sőt, hamis tanukra alapozva visszaélve hivatásukkal, és a gyanúsítotti jegyzőkönyv elkészítésénél manipulálnak, hogy koncessziós ügyeket tudjanak csinálni,mindezekért,felelősségre lehessen az ilyen eljárókat vonni! Legyen egy független civil szervezet, aki az ilyen törvénysértő eljáróit bíróság elé állítják és el is ítéljék őket!
Tudniillik velem szemben is ezt alkalmazták,koncessziós ügyekkel bombáztak és bombáznak,mind máig,amiért felmertem jelenteni az ilyen törvénysértő eljáróit,mivel nem a kiskorú gyerekem jogait képviselték, hiába mentem segítséget kérni az emberjogi bizottsághoz, azt a választ kaptam, hogy mondjak egyetlen olyan ügyészt, vagy bírót akik egymással szemben el járna!Sőt a Bíróságon is egyik bíró azt mondta nekem hogy vegyem tudomásul hogy itt diktatúra uralkodik és az lesz a mit ő akar.pedig a bíróságba bíztam igazság érdekébe de nagyot csalódtam sőt hamis kreált ügyekkel el akarnak ítélni,minden konkrét bizonyítékaimat le söpörnek figyelmen kiül hagyják sőt az ügyvédeimet mindet maguk köré vonták egyes személyek kérdezem mit tegyek hogy az ártatlanságom felszínre hozzam! Tisztelt magyar honfi társaim ez ilyen ügyeket kel sürgősen meg álltani!
Bízom a Gyurcsány Ferenc miniszter úr munkásságában hogy Ő lesz az a személy aki tesz az ilyen ügyek meg szüntetéséért!
Üdvözlettel.
jl.