Petició a "deviza" és lakáshitelesekért

magdaléna

/ #596

2011-10-22 16:36

BANKI KÁROSULTAK!!!!

Az alábbi linken lehet aláírni ! Kattints a linkre, elolvashatod a  követeléseket és a végén írhatod alá!!

www.peticiok.com/banki_karosultak_forumanak_peticioja

Akár Ft hiteles vagy, akár deviza hiteles, akár lakás, akár kocsi vagy más hiteled van, -de ha nincs hiteled, akkor is- károsult vagy!! Hiszen mindenki ingatlanja, kocsija elértéktelenedett !! Ha tudsz fizetni, akkor is becsapott polgár vagy!!!

Kérünk minden magyar anyát, apát, hogy valamennyi családtagja nevében írja alá petíciónkat, hiszen a teljes tágabb család hitelkárusult!! A bankokok rémulalmát ne engedjük tovább !

KIMENTEK A TANKOK, BEJÖTTEK A BANKOK!

NE ENGEDJÜK, HOGY  ELVEGYÉK JAVAINKAT : NEM ADJUK HÁZUNKAT, KOCSINKAT, HAZÁNKAT!!!!

KÖSZÖNET MINDENKINEK !!! SIKERÜLNI FOG,HA TESZÜNK MAGUNKÉRT!!

TÉRDRE KELL KÉNYSZERÍTENI A BANKOKAT ÉS A PARLAMENTET, A KORMÁNYT A NÉP MELLÉ KELL ÁLLÍTANI !!!

Kérünk terjeszd az aláírási lehetőséget és a kiáltványt is minden módon!!

BANKI HITELKÁROSULTAK
CIVIL KEZDEMÉNYEZÉS

hitelkarosult.info@gmail.com

kialtvanyajogainkert@gmail.com

Csak egy panasz a végtörlesztéshez

Tényleg jó, most három hónap alatt előkerítek néhány milliót és befizetem. Szégyelljék magukat!!!! Megint a gazdagokat segítik. Még annyi időt sem adnak, hogy valaki megpróbálja eladni a lakását, hogy pénzt tudjon teremteni a végtörlesztésre. Pedig "nagy üzlet lett" volna. 6,5 millió forintot vetem fel, 4 és fél év alatt befizettem 3,5 millió törlesztést és most a 180 forintos árfolyamon kerek 6,5 milliót kellene visszafizetnem, de nincs a párnában. Kenyérre sincs, mert az elmúlt másfél évben havi tízezreket vettek ki a zsebemből................... Köszönöm miniszterelnök úr. Majd remélem a gyerekem is megköszöni, ha felnő, ha egyáltalán fel tud nőni. Lesz-e fedél a feje fölött és lesz-e kenyere?