Quaestor károsultak megmentéséért

Vendég

/ #6413 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-05-02 16:13

#6412: - Re: Re: Re: Re:  

Nézd a Fideszben a hatalomhoz való mániákus ragaszkodás, valamint az ellenzék mindennemű eltörlése alap dolog, írhatnám, hogy első rangú kérdés. Aki az ellenzékkel gombolyít, vagy a Fidesz rendszer kritizálására, esetleges megdöntésére szövetkezik, tegye azt bármi módon, az közellenséggé válik. Ebből kiindulva, s ezt megtoldva azzal, hogy a bankokkal mostanában nem árt jóba lenni a kormánynak - főleg a Csányi féle OTP vált a kiskedvenccé - a Fidesz móresre tanít minket, "kárenyhítés" címén. Az biztos, hogy nem CSAK K.P.I. és társai az oka, annak, hogy így jártunk ahogy, de hogy nem segítettek az állandó lázítások az biztos. Értem ezt úgy, hogy magát az elképzelésüket - tüntetések -, valamint a ügyben részt vevő embereket tisztelem - kitarásukat, áldozatválalásukat, stb -, DE némely dolog (pld pártokhoz beállás) inkább rontott, mint segített rajtunk - még ha ezt sem ők maguk, sem sok károsult társam nem is ismeri el. Mondom, az, hogy azonnal kormányváltást akar valaki ha bajban van, az, hogy fut azokhoz az ellenzéki emberekhez, akik rajtunk, s a gondunkon keresztül próbálnak népszerűbbek lenni - mindeközben egy épkézláb ötletük sincs mi lenne a teendő, a segítségük kimerül formanyomtatványok kinyomtatásában - ez mindenképpen ellenszenvet váltott ki a kormánypártból, annak szavazóiból - s jelenleg ők a többség SAJNOS. Megkérdezte-e VALAKI, hogy ha 2018-ban esetleg fordul a kocka, s lesz egy Jobbik, vagy baloldali kormány, amely pártok most oly "segítőkészek", MI AZ ELKÉPZELÉSÜK RÓLUNK, azaz a ki NEM fizetett pénzekkel ? Mert erről, senki de senki nem szól egy szót sem. De igen, Vadai asszony, megígéri, hogy elszámoltatja Q ügyben a Fideszt - ezzel mi ki leszünk a vízből - az MSZP, Jobbik majd megnézi mi volt a Q körül, ki járt jól, volt-e benfentes kereskedés, stb, de MI lesz VELÜNK ??? Szerintem a MI - a károsultak többségéről beszélek, akik nem megyünk bíróságra - történetünk nagyjából itt fog 2016 májusában-júniusában véget érni, mert ha nem lesz AB döntés esetleges hozamokról, vagy újraszámolásról, akkor lehet itt már BÁRMI, kormnyozhat itt BÁRMELYIK párt, nem látunk mi már egy petákot sem a jövőben... én ÍGY készülök, ezért is írtam, hogy ezek ismeretében FELESLEGES együtt szónokolni azokkal, akik maguk még igéret szintjén sem igérnek semmit sem...