Petició a "deviza" és lakáshitelesekért

tadity

/ #612 Re:

2011-11-06 17:34

#609: -

Szióka

Hasonlóképpen jártam én is. Én 1 250 000.- Ft kezes és fedezet nélküli hitelt vettem fel. Abból kifizettem 1 000 000.- Ft-ot. Jelenlegi adósságom még  1 622 000.- Ft. És a bank naponta zaklat, fenyeget, sőt egy izben még a lakásomra is eljöttek fenyegetni. Legutolsó alkalommal telefonon azt ajánlották: "működjünk együtt" ami abból állt, hogy fizessek még 72 hónapon keresztül havi 45-50000.- Ft, és eltekintenek attól, hogy feljelentenek és azáltal még több adósságom lesz sőt elveszik a házamat is (a kezes és fedezet nélküli kölcsönre). Így ott tartok, hogy kb. 5 000 000.- Ft kell összesen befizetnem. Hát ez nem semmi "együttműködési javaslat". Úgy döntöttem elegem van és feljelentettem a Raiffeisen bankot a bíróságon, jogtalan haszonszerzés, uzsoratőke, uzsorakamat, megfélemlítés,  csalásért, becsapásért és minden ami még belefér. Arra leszek kiváncsi a Bíróság mit válaszol, szembe mer- e szállni a ráfázom bankkal a magyar igazságszolgáltatás. Vagy lehet már azt is megvette a "ráfázom bank"?