Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt


Vendég

/ #5570 Re: Re: Újabb nagy ótvar hazugság a büdöskomcsi férgektől

2011-11-18 21:25

#5568: - Re: Újabb nagy ótvar hazugság a büdöskomcsi férgektől nem is tudod.

Te vagy az, te undorítóan mocskos büdöskomcsi patkány, aki nem tudná lefordítani. Tessék, lefordítom neked:

"Az FCL olyan országoknak való, amelyek nagyon erős gazdasági alapokkal és gazdaságpolitikával és ezek megvalósításában referenciákkal rendelkeznek. Az FCL egy jelentős elmozdulást jelent abban, ahogy a Valutaalap pénzügyi segítséget nyújt, különösen az utóbbi időkben tett finomításokkal, mivel a hiteltermék nincs folyamatos (ex post) feltételekhez kötve és a tőkeérték sincs korlátozva."

Az FCL-t feltételeit nem tudja teljesíteni Magyarország. Köszönhetően visszataszítóan férges büdöskomcsi patkány kedvenceidnek, mert az nem jó referencia a bankároknak, hogy

Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy mi azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy ezt a Magyar Szocialista Párt és a liberálisok közös kormányzása valaha is megteszi.”„Amit meg lehetett csinálni az elmúlt egy hónapban, azt megtettük. Amit az azt megelőző hónapokban titokban meg lehetett csinálni úgy, hogy nehogy a választási kampány utolsó heteiben előkerüljenek olyan papírok, hogy mire készülünk, azt megtettük

 

Az IMF másik, szintén biztosítás jellegű pénzügyi termékére, a PCL-re viszont alkalmas Magyarország. No, akkor most te jössz, te büdöskomcsi féreg!   Fordítsd le ezt a hasonló hosszúságú mondatot erről, jó?  Nagyon meglepődnék, ha megtennéd.  Ti, büdöskomcsi patkányok ugyanis csak pofázni tudtok, de a tudásotok az tripla nulla.

"The PCL can only be used for crisis prevention purposes by countries with sound fundamentals and policies, and a track record of implementing such policies. While they may face moderate vulnerabilities that may not meet the FCL qualification standards, they do not require the same large-scale policy adjustments normally associated with traditional SBAs. The PCL combines qualification (similar to the FCL) with focused ex-post conditions that aim at addressing the identified vulnerabilities in the context of semi-annual monitoring."

A fordítás az enyémhez hasonlóan legyen teljesen, kifejezésre pontos és  természetesen hangozzon, a magyar mondatszerkesztés szerint.