Szűnjenek meg a telemarketinges cégek és az idegesítő telefonhívásaik!

János.laszlovits

/ #6 Re: Re: Call Centerek

2016-10-12 05:53

#3: - Re: Call Centerek 

Én is dolgoztam telemarketinges cégnél! lehet a call center telefonközpontot jelent, de eddig mind a három cégnél az iroda ajtajára ahol a telefonos értékesítők ültek az volt kiírva, hogy "Call Center"! hírdetésben is többször találkoztam már ezzel a megnevezéssel, hogy call center operátor! Lehet téves a megfogalmazás, de a köznyelvben ezt használják

Amúgy meg lényegtelen annak, hogy hogy hívják akit napi szinten zaklatnak ezek a telefonosok! Szomorú, hogy egyesek egy probléma kapcsán csak az elírást veszik észre, holott egyértelmű, hogy a petíció megalkotója mire gondolt. Nyilván ő ezen a szakterületen nincs otthon, soha nem dolgozott ilyen helyen csak az idegesítő telefonhívásokat kapja nap mint nap és valamelyik idősebb rokonát ültetik fel állandóan aki aztán hó végén tőle kér pénzt!

Mikor 56-ban a nagybátyám kivégzéséről tájékoztatták a családot nagypapám is azon háborodott fel, hogy rosszul írták le a testvére nevét- nem éltem akkor, de nagypapám amíg élt ezen háborgott- véletlenül se azon, hogy koholt vádak alapján kivégezték a bátyát neki meg a fél fizetése ráment a békekölcsönre!
-tipikus magyar mentalitás!