ÁLLÍTSUK MEG SOROS GYÖRGYÖT és háttér embereit!

Béláim az Úrban!

/ #2 Ez csak is Egres Béla műve lehet

2017-06-11 13:27

Gratulálok Fruzsina! Ezt még Colombó is megirigyelné! 
Van erre bizonyítékod, vagy csak valamiféle kicsinyes gyűlölet böfögte ki belőled?
Csak nem téged tett lapátra az a túrajáró srác?
Tán csak nem téged cserélt le az az eszperantista srác valaki másra?

Te biztosan Egres Béla egyik embere lehetsz ahogyan Kaltenekker Anikó is! (aki nem ismerné guglizza be a nevét) - még az iwiwes időkben ő talált ki hasonló meséket azokról akik neki nem voltak szinpatikusak!
Egres Béla itt Pécsett terjeszt hasonlóakat főleg a középiskolásokról és az egyetemistákról akik mernek gondolkozni és nemet mondani a kormány hülyeségeire!

Ismered a juhász és a farkas mesélyét?
Ha nem, olvass utána! Addig kiabáltok farkast amíg az megérkezik, de akkor már senki sem fog mögöttetek állni!
Ha még is bekövetkezne a  Soros féle puccs és a Soros oldalára fogok állni- nem mintha annyira szeretném, de ezek után már csakazértis az ő oldalára állok és nem kérek tőle ezért semmit sem, csak azt, hogy téged, Orbánt és a haverjaitokat takarítson el a Föld színéről! 

Tudok arról is, hogy a menekültekre és Sorosra hivatkozva újra be akarjátok vezetni a katonai szolgálatot még a nők számára is!
Tudom, hogy mit művelt a Bélád egy éve Norvégiában Selma Holgerssonnal! 
Ez itt nem fog bejönni- ha még is akkor én a Magyar Amazon Szövetséghez fogok bevonulni, hisz nő vagyok- és nem utolsó sorban a nőket szeretem!

Elsőként mint amazon terrorista a felcsúti kisvasutat és az óbarokki kerti vasutat fogom felrobbantani -amolyan vadnyugati stílusban. Bízom benne, hogy te is és a drága Bélád is rajta lesztek.

Sok boldogságot a frigyetekhez-egyértelmű, hogy szeretők vagytok!

Várady Napsugár - Pécsvárad!