Magyarország önrendelkezése és szuverenitása

antifidesz

/ #3273 antifidesz

2012-01-20 11:28

Na emberek elnézést a sértegetésért meg a fenyegetőzésért én csak felakartam hívni a figyelmeteket magamra mert nem válaszoltok soha se amit mondok tehát nem kell félni nem bántok senkit azt csak mondtam. Még egyszer elnézést mindenkitől

Na szóval elmondom még egyszer kéretik mindenki figyeljen rám. 2012 től kivezeti a kormány az adojováírást {igen azt a kb 12000 ft-ot tessék elővenni a bérpapirokat igen az a 12000 fog eltünni} Valamint hideg-meleg ételutalványokat lecserélik erzsébetkártyával ami csak 5000 ft hab a tórtára hogy 2% kkal emelték az áfát az ételeken is rajta van a hamburgeradó stb stb. Erre kéretik válaszolni hogy mi a véleményetek erről. Nem órbán ellensége vagyok hanem a tettei ellensége mert ez nem helyes amit művel. Egyébként a vállalkozók adóit is emelték tehát ne higyétek ha esetleg vállalkozók is vagytok segít a kormány nem fog segíteni csak is a baráti korének segít nem nekünk értsétek már meg nem igaz hogy nem veszitek észre hogy kevesebb pénzt fogtok hazavinni {szerintem hszíró programok vagytok nem is emberek}