Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Vendég

/ #7674 Re: A baloldal Cicero-ja... filiszteus = az emberiség alja

2012-02-08 20:46

#7659: filiszteus - A baloldal Cicero-ja

A célozgatás remekül megy a fasisztáknak, rengeteget gyakorolják. Nem mondom, hogy gondolkodjál el azon, amit írtam, mert az nem megy, hacsak nem arról akarsz mélyértelmű gondolatokat, hogy a zsidók és a cigányok helye a kemencében van - szerintetek az a jó, akkor lesz végre itt nagymélyértelmesokosmitöbbgéniuszmagyar.

Mulatozni is a kocsmába kéne járnod, hátha részegen nem zavarsz minket.

Megtisztelő, hogy te nem vagy nagy véleménnyel rólunk. Szégyellnénk magunkat és lenne is rá okunk. A "szarozós" humor nem humor, hanem te provokáltad ki az ocsmány személyiségeddel. Nem tudom, hogy honnan veszed, hogy jót mulatunk rajta, de már megszoktuk a disznó nácijától, hogy amit állít, ténynek mondja - persze hazudik.

Szeretsz osztogatni neveket, címeket, foglalkozásokat - ki a fene hatalmazott fel téged erre? a vona? - hát neked is itt egy mutatóba, hogy örülj: az emberiség legalja. A különbség az, hogy ez még illik is rád.

Amúgy szerintem meg kell köszönnöm valamit:

Lehet, hogy rég nem érdekelne senkit ez a fórum, ha nem kellene folyton veled vitatkozni, a gusztustalan sértéseidre válaszolni. Ezt köszönöm. Meg is kérlek, hogy maradj még és nem baj, ha minden nap valami általad rém szellemesnek vélt néven írsz alá a petíción, mert minden egyes nap rájön valaki, hogy nekünk van igazunk és aláfirkantja. Mellénk áll. Csak nyugodtan büdöskomcsizz tovább, hátha szép lassan egyedül maradsz.