Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

filiszteus

/ #8240 Re: Re: Cigányozás?

2012-02-23 19:45

#8238: - Re: Cigányozás?

"Még hányszor kell leírnom vajon, hogy a sztorid az egész család cigányság általi aljas és brutális kifosztásáról teljesen hihetetlen? Persze hazudozhatsz, mert a billentyűzeted, nem kérdi, miket zagyválsz rajta össze. A rémtörténeteid olyanok, mint a mesék."

1. a Váci utcában egy zsebtolvaj cigánysiheder kotorászott a nagynéném táskájában, nagydarab társai fenyegetően léptek fel

2. A nagyobbik fiam kezéből kivette egy cigánylegény a telefont a metrón d.u. 5 órakor

3. A kisebbik fiamtól elvette a buszon 4 cigány a telefont

4. Egy cigány lelopta az esőcsatorna egy darabját a házunkról (megfogtam és átadtam a rendőrségnek, onnan tudom, hogy cigány volt)

brutalitásról szerencsére nem kellett írnom, mert nem volt esetünkben. Nem állítottam, hogy bántalmazták volna valamelyikünket is.

Ha hazudnék, akkor talán izgalmasabb történeteket írtam volna le. Ezek a szikár tények voltak csupán.

"Azt értem, hogy a kételyeket miért nem oszlatja el,"  Szóval az is baj, ha nem mosakodik, hogy ő nem cigány. Ha megtenné, akkor visítana aztán igazán a kórus. Szerintem nem tartja fontosnak, hogy cigány e vagy nem.

Nem írtam Gáborka néven és névtelenül sem, egyszer sem.