Sintértelep helyett Menhely!

ha így haladunk mizantróp leszek

/ #72 Re: Re: Re: Re:

2012-02-29 05:29

#14: - Re: Re: Re:

Hú, de nagyon el vagy te tévelyedve!!! Én is csóró munkanélküli vagyok, te szerencsétlen, de ezerszer jobblelkű nálad, már az is biztos!! Lehet, hogy én leszek a második, de ezek után tiszta szívből remélem, te leszel az első, aki éhendöglesz, ha valakinek itt éhen kell dögleni!!!! Mert nincs gusztustalanabb a szemét, rosszakaró fajtádnál!!! Te állnok szerencsétlen, az ilyen önző pondró meg sem érdemli, hogy az emberek ránézzenek!!! Még látatlanban is felfordul a gyomrom tőled! Az ilyen "gondolkodású" emberek miatt tart ott ez az egész ország, ahol tart! Neked már nem is magyarázom, hogy az, hogy az állatokon segítek nem azt jelenti, hogy az embereken nem, mert olyan egysíkú az agyad úgyis, mint egy papírlap!!! Rászoruló??!... Na, most hirtelen lett pár elképzelésem, hogy te mire szorulnál rá, drága felebarátom, hogy takarodnál le a föld színéről az összes hozzád hasonlóval együtt!!! :P :( :( Istenem!... vagy nem tudom, ki tehet erről, de miért kell nekem ilyen emberekkel egy társadalomban élnem??! :_(((((((