Petició a "deviza" és lakáshitelesekért

Géza

/ #700

2012-03-01 19:45

Most hallgattam a Kossuth Rádióban azt a gusztustalan, undorító gyomorforgató beszélgetést amit a bankszövetséggel a kormány folytat. Undorító! A kormány a bankokkal karöltve gerjeszti a válságot, azért hogy az embereket megsarcolják, nyomorba döntsék. Emberek! Akik hallgatjátok ezt az álságos hazug agymosó propagandát ne higgyétek el ezeknek egyetlen szavát sem. Igen is a válság az nem mi miattunk tört ki, hanem ezek csinálják a válságot, hogy ezzel emeljék a Ft árfolyamát és a a profitjukat A kormány teljes mértékben együtt működik a bankokkal ellenünk. Ez vérlázító! Ne hagyjuk, ezt tovább! Sürgősen el kell kergetni ezt a mocskos szemét polpotista népírtó FIDESZ kormányt, és az egész gyilkos bandájukat. Ez már népirtás amit ezek művelnek. Nem szabad tűrni tovább ezt! Vagy beledöglünk, vagy elzavarjuk ezt az élősködő siserehadat. Válasszatok. Én is elkötelezett FIDESZ támogató voltam, de csak 2012.január 31-ig, amikor megkaptuk Orbán Viktortól a megígért támogatás elutasítását. Azzal a szenvedéllyel és meggyőződéssel immár gyűlölöm ezt a mocskot, amivel eddig hittem, és bíztam benne.