Petició a "deviza" és lakáshitelesekért

Vendég

/ #702

2012-03-01 20:38

A történelem megismétli önmagát. Valami hasonló történt már. A békemenetben, január 21.-én én is ott voltam, mert akkor még bíztam Orbánban, de aztán nagyon csúnyán átvert a következő héten.Az általa írásban megígért végtörlesztéshez igénybe vehető államilag támogatott kedvezményes kamatozású Ft-hitelt megtagadta, és ezzel nem tudtam élni a végtörlesztés lehetőségével. Mivel hittem az ígéretének, ezért nem jártam utána magánkölcsönnek. A határidő utolsó napján közölte, hogy mégse tud adni hitelt, és már nem volt idő arra, hogy kérjek kölcsönt rokontól, ismerőstől. Több millió Ft-ot kivett amúgy is üres zsebemből. Most akkor mi lesz? Én, ezeknek többé nem hiszek el semmit. Nem bízok többé ebben a kormányban! B. meg Viktor, jól csináltad hülye vagy! (Gyurcsány röhög a markába) Dehogy vagy te tehetséges! Miben? A hazugságban talán, de azt nem fogod sokáig folytatni. Immár téged is megrontott a hatalom, vagy soha nem voltás rendes ember. Előttem, aki a szavát nem tartja be az egy erkölcsi hulla. Szavahihetetlen, megbízhatatlan kormányfő, az szörnyű csapás az országra. Nem maradhatsz hivatalban tovább, és a támogatóid, tanácsadóid, kedvezményzetteid se!
Március 15.-én elmegyek újra, de az nem lesz békemenet!