Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

filiszteus

/ #8785 ne süllyedjünk egy bizonyos szint alá

2012-03-12 10:51

#8781: demokrata - Re: Még mindig tekergőztők, ti undorító büdöskomcsi (vagyis MSZP-s és gyurcsányista) férgek?

Érdemes felvenni a kesztyűt ilyen szintű beszólásokra? Nem kellene egymásban ellenséget látni. Nagyon rossz véleménnyel vagyok gyurcsány ferencről és a pártjáról, meg a pártja klónjáról is. Ez azonban nem elég ok arra, hogy alapvetően normális gondolkozású emberekkel ellenségeskedjek. Nem akarok kiselőadást tartani történelemből, de érdemes végiggondolni Magyarország történelmét a háború befejezésétől, 56-on át napjainkig. Akármennyire megszépíti a feledés homálya a múltat, ami a fiatalságunkhoz is kötődik, bizony egy csúf és embertelen diktatúra örökösei a mai baloldali párt és vezetői.

Az MSZMP a legyilkolt és kivégzett 56-osok holttestein jött létre. Kádár szovjet tankok segítségével került az ország élére és a kezéhez a honfitársai vére tapad.

Ezeken a tényeken az sem változtat, hogy ami a szocializmus romjain létrejött, az a mai vadkapitalizmus,( ami az ipari forradalom korabeli Angliát idézi embertelenségében) is velejéig rossz. Észre kellene azonban vennetek, hogy kik a haszonélvezői ennek, kikből áll az új uralkodó osztály? Az egykori pártemberekből, akik a tűz közelében voltak a megfelelő időben. Ők korábban állandóan a jövőről beszéltek, ígérgettek, aztán egyszerűen hazavitték ezt a jövőt.

Tisztában vagyok a Fidesz hibáival és szó nincs róla, hogy tökéletesen bíznék bennük. Azzal messzemenően nem tudok egyetérteni, hogy OV lenne a főgonosz, de a sleppje tényleg tele van hiteltelen rogántónikkal és lézerjanikkal. Hiba lenne azonban nem észrevenni, hogy milyen összehangolt hadjárat indult Magyarország ellen a globális pénzpiac részéről és milyen arcátlan módon próbálnak beleavatkozni Magyarország belügyeibe. És ilyenkor bizony félre kellene tenni a nemzetnek minden ellentétet. A múltkori békemeneten sem azért vettek részt annyian, mert szerelmesek a FIDESZ-be, hanem az ország szuverénitása melletti kiállásból. Pl. én sem voltam, vagyok FIDESZ szavazó.

Még egy gondolat: a politikus egy elég speciális állatfajta, oldaltól függetlenül. Egyáltalán em érdemlik meg, hogy mi összevesszünk rajtuk.