Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Antiorbán

/ #9075

2012-03-19 20:20

Tisztelt Fidesz szavazói, miért nem veszitek észre, hogy agyonadóztatja orbán az embereket? Az a gyanúm, hogy több bennetek az orbán által keltett gyűlőlet az mszpvel szemben, mint a józan ész és gondolkodás. Behiszitek a 8 év hablatyot közben akkora pénzszivattyúkat állított fel orbán, hogy egész Európa rollunk beszél. Nem veszitek észre mi megy ebben a kibaszott országban? Egyre több a munkanélküli, egyre több a csődbement kis és közepes vállalat. Nem autógyárból áll a világ orbán mindig az audival a mercédesszel meg az opellal ajnározik. Szép és jó, hogy nyílnak marha nagy cégek,de miközben ezeket támogatja a többi megdöglik a támogatások miatti különadóktól amit tőlük vesznek el, hogy a másikat támogassák. ORBÁNISTA SÜGÉREKNEK AKIK NEM FOGTÁK FEL AMIT MONDTAM EGY PÉLDA: VAN A CSALÁDODBAN 2 AUTÓ AZ EGYIKET FELÚJÍTOD A MÁSIKAT RÉSZEGEN ÖSSZETÖRÖD {EZ ORBÁN MŰVE ADOTT A SZARNAK EGY POFONT TUDOM HOGY HÜLYE PÉLDA DE CSAK AZ ORBÁNISTA BEGYÖPÖSÖDÖTT ANALFABÉTÁK KEDVÉÉRT ÍRTAM EGY ILYEN PÉLDÁT}