Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

volt "szerencsém"
Vendég

/ #9288 Re:

2012-03-26 15:37

#9282: -  

Én meg olyat hallottam, hogy úgy ellentmondana neki egy alkotmánybíró, nevét nem mondom meg, nem akarok neki rosszat, hogy nincs lehetőségük saját jól felfogott érdekükben ellentmondani. Az én ismerősöm a rendesebb fajtából van, meg van kötve a keze. Mindenkit valamivel sakkban tartanak. Mi ez, ha nem diktatúra? A Filiszteus fórumtársanak biztosan tetszik. Meg kell nézni a ma délutáni parlamenti közvetítést. Fideszes intézkedéshez fideszes képviselő másfél méteres nyelvcsapásokkal benyal a fidesznek és elfogadja a másik fideszes hozzászóló értelmetlen javaslatát. A Parlament stílusa pedig, hát mit ne mondjak... Hamarosan átvesszük az egyes ázsiai országokban oly divatos ököljogot, azaz ha nem tetszik valami, behúzok az általam utált képviselőnek. Lesz itt még Dél-koreai parlament, csak ki kell menni hozzájuk egy kibővített delegációval tanulmányútra. De visszatérek a segg-vagy talpnyaló fideszes öregúrhoz: nem tudom, miért van az az érzésem, hogy ez a gerinchibás ember 1990 előtt ugyanezt csinálta a párttaggyűlésen, véresre tapsolva tenyerét a párttitkár felszólalása után?!?!?!

Na, erre a fórumra sem fogok többet jönni. Itt is a Gyurcsányt mocskolják, pedig sokkal többet ér bármelyiknél.