Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Demokrata
Vendég

/ #9346 Re: :(

2012-03-29 09:41

#9345: - :( 

Kedves :(

Örülök, hogy ennyire szereted a teniszt. Én is szeretem és bármikor, bármilyen fórumon kitárgyalom, ha kell. Magam baloldali vagyako tiszta szívemből, amihez bármikor nevem adom. Miután ezen a fórumon senki nem névvel jelentkezik be, én sem teszem ezt jelen esetben.

A fórum úgy indult, hogy tiltakoztunk Gyurcsány Ferenc tisztességtelen meghurcoltatása ellen. Ebbe, mint minden más baloldali tiltakozásba azonnal belerondított a FIDESZ és s szélsőjobb néhány alakja. Érdemes beleolvasni a korábbi hozzászólásokba. Némelyik hozzászóló ezt olyan ordenáré módon tette meg, hogy az ember zsebében kinyílott a bicska. Én ilyenkor tehetetlen dühöt érzek magamban és vagy kiszállok, vagy megpróbálok először szép szóval hatni. Rövid idő alatt rájövök, hogy a dolog reménytelen és felveszem a stílust. Ez a ritkább, inkább kiszállok. A fórum már rég elveszítette eredeti célját, így került arra sor, hogy az időjárástól a teniszig, az esetleges nátháig mindent megbeszélünk. Akinek ez nem tetszik, nyugodtan megmondhatja, mint ahogy te is megtetted. De ha egy könnyedet csevegni akarsz, azt is megteheted, partnerek vagyunk benne.

Üdvözöllek

Demokrata