Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Szerénke

/ #9466 Re: Re: Re: Re: GYF a szakdolgozatát bizonyítja...

2012-04-04 10:41

#9464: Demokrata - Re: Re: Re: GYF a szakdolgozatát bizonyítja...

A mi osztályunkban - induláskor - egy kitűnő tanuló volt, valamint egy jeles (az utóbbi én voltam). Év végén mindig megkaptam - gondolom kegyelemből - a 4-est rajzból és énekből, hogy jeles lehessek.  Ahogy megjött az eszem, már több 4-esem is volt.  Végül úgy kikupálódtam, hogy már elvétve volt 4-esem és egy-két 5-ösöm (nyelvtan, matek-fizi-kémi, tesi), oszt' jónapot. A magatartásom hamar elérte a legalacsonyabb adható osztályzatot, III. általánostól hármas, majd ketteske lett. Azért olyan is történt, hogy amikor jött a szakfelügyelő+diri, valamire senki nem tudta a választ, Márti néni a szamárpadban ülőtől érdeklődte meg, ami a bérelt helyem volt. Nem beszélve egyszer a  láncszámolásnál, a kitűnő K.Jutka elqrta a választ és azért akkor is nekem kellett megmondanom. A fiam, az első pinnalattól kezdve 4,5 átl. körüli volt, de a magaviselete év végén 4-es volt. Gondoltam is, hogy mi a szösz, visszamaradott ez a gyerek?  NINCS KITŰNŐ TANULÓ! A K.Jutka nevű osztálytársnőm tanárnő lett, úgy tudom, nem könnyen, - ez magáért beszél.