Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

filiszteus

/ #10197 Re: Re: Re: Ilyen is létezik...

2012-05-02 10:33

#10194: Lukrécia - Re: Re: Ilyen is létezik...

Kikérem magamnak a sunyi célozgatást. Soha nem titkoltam a véleményemet a kedvencetekről, de nem utálok pusztán azért valakit, mert meg van vezetve, nem kicsit, de nagyon. Leírtam már néhányszor, hogy nem tekintek valakit attól még ellenfélnek sem, mert más a politikai szimpátiája.

Mit gondolsz, egész nap a neten lógok? ha feltűnik a kissé durva kifejezéseket használó fórumozó, akkor nekem rögtön, vele egyidőben egy elhatárolódó nyilatkozatot kell feltennem, hogy bizonyítsam, nem vagyunk egy és ugyanazok?

ha sértgetni akarnálak benneteket, mi tartana tőle vissza? Miért kellene más néven írnom?

Te mit szólnál ahhoz, ha lépten-nyomon gyanusítgatnálak mindenfélével?

Talán nem kellene politikusok iránti feltétlen hűségnek vezérelnie az életeteket! Én tagja vagyok a Jobbiknak, de ezzel együtt van bennem egy adag egészséges bizalmatlanság és kétely.

nyitott szemmel járok és látom, hogy immár 2 parlamenti képviselőnkről bebizonyosodott, hogy gazember.

Endrésik Zsoltot még akkor is gazembernek tzartom, ha igaza van Szegedi Csanáddal szemben, mert esküt tett a Szentkoronára, hogy visszaadja a mandátumát, ha a vezetőség visszahívja. Neki azonban nyilván fontosabb a zsíros képviselői tiszteletdíj, mint az önérzete.

Nem fogom neked többször bizonygatni, hogy csak a saját nicknevemen írok. Jogodban áll azt hinni, amit akarsz.