Rokkantvadászat...

Vendég

/ #407 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A többség támogatja a rokkantnyugdíjrendszer átalakítását

2012-05-26 13:34

#406: Spitzer Tibor - Re: Re: Re: Re: Re: Re: A többség támogatja a rokkantnyugdíjrendszer átalakítását

Kedves Tibor !

Szivesen megosztom Önnel a helyi szociálisoknál szerzett tapasztalatomat,ha megad egy privát elérhetőséget. Még mindig azért vagyok itt mert remélem Ön is azok közé tartozik akikre lehet számitani ebben az ügyben.Nap,mint nap meg kell küzdenem ember társaim részéről előitéletekkel.Orvosi rendelőben feltett kérdés: beteg vagy ? Áh dehogy is csak szórakozásból jelenek meg havi rendszerességgel ellenőrzésen évek óta. A leszázalékolást intézed ? Azért járok orvoshoz,mert beteg vagyok,bár már az is értelmetlenné válik.Mert őszintén hiába a felirt gyógyszer,ha a recept a fiókba marad kiváltatlan.Fel vállaltam a nevem,alirtam a peticiót. Ma reggel elkezdtem olvasni vendég bejegyzéseit,az első oldaltól kezdve,gondoltam megismerek egy embert,de legnagyobb megdöbbenésemre mindig más személy. rejtőzik a név mögött.Az egészséges társadalommal  kell elsősorban megértetni,ha lebetegszik ezek a lehetéségek állnak előttük is nyitva.Mi arra képtelenek,vagyunk,egészségi állapotunk,anyagi helyzetünk okán is. A mi jővőképünkbe már csak az ut vége a temető fér bele.Ez most a mi jelenünk,de a leendő betegek jövője.Ön szerint a helyi szociális munkás,tisztában van az idevonatkozó törvényekkel.December végén megalkotva,megszavazva magyarközlöny 162 szám Kormányrendelet 163. a részletes szabályozás konzultációra feltéve a NEFMI honlapjára január 25-ig . Kiadva 02.14 közben megkezdődtek a felülvizsgálatok. Ha tudni szeretnéd,az a csoda,hogy még élek ! Ki lehet birni átkozódás nélkül,ha még meg is aláznak,gyaláznak ! Nem loptam,csaltam hazudtam ! Hagyjátok hátralévő életem méltósággal leélni ! De ez ugy tünik nem megy. Abban biztos lehet,hogy saját és családom érdekeit,mindenkor meg fogom védeni.Lehetséges,hogy nem lesz sima az ut,de egyetlen fityinget sem fogok engedni.Most nem irhatom ide a nevem,két gyermekem nem tudhatja,őket védem,vizsgaidőszakban nem stresszelhetem őket gondjaimmal,egyébként se nem hogy nyilvánosan.

Üdvözlettel Marika néni