Rokkantvadászat...
Vendég |
/ #407 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A többség támogatja a rokkantnyugdíjrendszer átalakítását2012-05-26 13:34Kedves Tibor ! Szivesen megosztom Önnel a helyi szociálisoknál szerzett tapasztalatomat,ha megad egy privát elérhetőséget. Még mindig azért vagyok itt mert remélem Ön is azok közé tartozik akikre lehet számitani ebben az ügyben.Nap,mint nap meg kell küzdenem ember társaim részéről előitéletekkel.Orvosi rendelőben feltett kérdés: beteg vagy ? Áh dehogy is csak szórakozásból jelenek meg havi rendszerességgel ellenőrzésen évek óta. A leszázalékolást intézed ? Azért járok orvoshoz,mert beteg vagyok,bár már az is értelmetlenné válik.Mert őszintén hiába a felirt gyógyszer,ha a recept a fiókba marad kiváltatlan.Fel vállaltam a nevem,alirtam a peticiót. Ma reggel elkezdtem olvasni vendég bejegyzéseit,az első oldaltól kezdve,gondoltam megismerek egy embert,de legnagyobb megdöbbenésemre mindig más személy. rejtőzik a név mögött.Az egészséges társadalommal kell elsősorban megértetni,ha lebetegszik ezek a lehetéségek állnak előttük is nyitva.Mi arra képtelenek,vagyunk,egészségi állapotunk,anyagi helyzetünk okán is. A mi jővőképünkbe már csak az ut vége a temető fér bele.Ez most a mi jelenünk,de a leendő betegek jövője.Ön szerint a helyi szociális munkás,tisztában van az idevonatkozó törvényekkel.December végén megalkotva,megszavazva magyarközlöny 162 szám Kormányrendelet 163. a részletes szabályozás konzultációra feltéve a NEFMI honlapjára január 25-ig . Kiadva 02.14 közben megkezdődtek a felülvizsgálatok. Ha tudni szeretnéd,az a csoda,hogy még élek ! Ki lehet birni átkozódás nélkül,ha még meg is aláznak,gyaláznak ! Nem loptam,csaltam hazudtam ! Hagyjátok hátralévő életem méltósággal leélni ! De ez ugy tünik nem megy. Abban biztos lehet,hogy saját és családom érdekeit,mindenkor meg fogom védeni.Lehetséges,hogy nem lesz sima az ut,de egyetlen fityinget sem fogok engedni.Most nem irhatom ide a nevem,két gyermekem nem tudhatja,őket védem,vizsgaidőszakban nem stresszelhetem őket gondjaimmal,egyébként se nem hogy nyilvánosan. Üdvözlettel Marika néni |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
8076 Létrehozva: 2024-06-21
El a kezekkel és fűrészekkel a Péterhalmi-erdő fáitól!
1498 Létrehozva: 2025-01-18
Petíció a magyarországi gyepmesteri telepek működésének törvényi szabályozásáért ‼️
963 Létrehozva: 2025-01-19
Adják le Megtévesztve 2.évadát
605 Létrehozva: 2025-01-25
Budaörs Pumpa Pálya
549 Létrehozva: 2025-01-22
Anconai szerelmesek
419 Létrehozva: 2025-01-29
NEM AKAROK SPORTLÉTESÍTMENYT , SEM BEVÁSÁRLÓKÖZPONTOTA TERMÉSZET HELYETT!!!!!
410 Létrehozva: 2025-01-19
Szeretnénk Lidl áruházat Tiszakécskére!
1262 Létrehozva: 2021-07-09
Töltéshasználati engedélyek visszaállítása Baranya megyében a horgászok részére
269 Létrehozva: 2025-01-17
Életeket veszélyeztethet a Menczer – Lázár paktum Tát-Bajna – Szomor régióban. Ister-Granum Tiszasziget petíciója
269 Létrehozva: 2025-01-07
Hidradenitis suppurativa betegségben szenvedők részére adókedvezmény igénybevétele
267 Létrehozva: 2025-01-29
A PÉNZ SZÁMÍT, NEM AZ ÉLET?
257 Létrehozva: 2025-01-14
Közvetlen buszjárat Tiszalúc-Miskolc között
184 Létrehozva: 2025-01-17
PETÍCIÓ MAGYARORSZÁG EGYIK ELSŐ VASÚTI SZÁRNYVONALÁNAK (BÉKÉS-MURONY) ÚJRANYITÁSÁÉRT
529 Létrehozva: 2024-11-21
Intézkedések az iskolai bántalmazások megelőzésére és kezelésére, Kisvárda
169 Létrehozva: 2025-02-03
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1885 Létrehozva: 2024-09-29
Pumpapálya-építés támogatása Szegeden
120 Létrehozva: 2025-01-23
A SAJÁTOS NEVELÉSI IGÉNYŰ GYERMEKEK ELLÁTATLANSÁGA AZ ÁLLAMI SZFÉRÁBAN!
4434 Létrehozva: 2023-04-02
A Tüskék és rózsák udvara (ACOTAR) könyvsorozat újrakiadásáért
114 Létrehozva: 2025-01-13
Aláírásgyűjtés a Mátrafüreden található általános iskola ismételt megnyitására
110 Létrehozva: 2025-01-15