Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

büdöskomcsizós filiszteus

/ #10456 TC. GYF SZIMPATIZÁNSOK !

2012-05-31 15:27

Kedves Gyurcsány szimpatizánsok!

Nagyon meghatódtam nemes ajánlatotoktól, hogy ilyen szép temetést rendeztek majd nekem, amikor én olyan ocsmány, büdös, rohadt görény módjára viselkedtem veletek. Nem tehetek róla, mert ez a szavam járása és szinte az össz szókincsem.
Remélem, meg tudtok bocsátani nekem, egy szerencsétlen hülye, utolsó, hol jobbikos, hol fideszes, jellemtelen, büdös, patkány, féreg, tetűnek, aki a végén még büdös proli is lett.
Mindent köszönök és örök hálával tartozom nektek.
Kívánom, hogy a jó Isten segítsen meg benneteket és érjétek el célotokat, hogy az imádott, jóképű és mindenható Gyurcsány Ferenc miniszterelnök úr legyen újra a miniszterelnök, vagy 20 évig.  Ezennel elismerem, hogy Ő az egyetlen alkalmas politikus jelenleg hazánkban. Bevallom, hogy én ezt eddig is tudtam, csak büdös, hazug görény voltam, mert elhallgattam.

Búcsúzom tőletek és, mert a búcsú mindig fáj, egy kicsit elérzékenyültem és könnyek szöktek szemeimbe. Ne haragudjatok rám!

Time to say goodbye:  Büdöskomcsizós Filiszteus, ez a becsületes nevem, ha esetleg fejfát is csináltatnátok nekem.