Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Szerénke
Vendég

/ #10510 EZ A BAROMSÁG!!!

2012-06-07 21:00

Na, jó, azt hiszem feladom.

Idekeveredett elém egy híresség-hasonmás lap, én meg gondoltam megnézem, hogy vajon ki a f.szra hasonlítunk? Behelyeztem a fotókat, megjelöltem rajtuk, amit kellett és ezt a fenti, Ralph Macchio, képeket adta ki, 89 %-os hasonlóság gyanánt. Még a hajszínt is megadta, azt nem tom' hogyan tudták. Némi hasonlóság van, az, hogy mindenki elég helyes és a színek. Pedig fekete-fehér régi képet másolt a gép.

Arról bezzeg elfeledtek tájékoztatni, hogy mit kóstál ez a 90-es tel.szám, nem maradt egy ruppóm sem a kártyán, pedig most volt feltöltve. Ráadásul meg sem tudom mutatni a nagy hasonlóságot, mert a beillesztés után csak ez a pasi maradt a képen, azt meg letöröltem azzal, hogy ez egy baromság.

Lukrécia, Te megnézheted, az egyik az a felnőttkori tablókép volt, a másik pedig a 8 éves kori osztálykép. Csak ilyen "nagyarcú" képeket tudnak másolni, ami szembe nézetben van.  Magamról itt nincs ilyen. Ha van is, azt sem tudom hol, tán az Öcsinél, ahol lefoglaltam egy emeleti, 32 nm-es szobát tárolónak. Nem használja a 3. szintet egyáltalán. Fűtés azért van, ha gyengéden is, nehogy megfázzanak a holmijaim télen.

Ennek a semmitmondó akciómnak az ára kb. 2000 Ft/db lehetett.

Lukrécia, légy szíves, nézd meg a képeket, hogy van-e hasonlóság? Kíváncsi vók, hogy ítéled meg, mert azért Te nem ismered a famíliámat személyesen, (mekkora szerencséd van).