Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

MHGYF

/ #10545 Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!!!!!!!! ÉS MINDENKINEK!!!!

2012-06-12 15:41

#10543: Lukrécia - Re: Re: Re: Re:  LUKRÉCIÁNAK!!!!!!!! ÉS MINDENKINEK!!!!

Helló!

Nincs gépem, csak időnként használom a gyerekét. Böcsülettel idehozza a szobámba, amikor nincs rá szüksége.

A tegnap reggel összetörött új gépet megveszik alkatrésznek, bukta 80 rugó. 20-ért megcsinálják a régit, állítólag attól gyorsabb lesz, mint volt. Na, persze azt nem lesz nehéz túlszárnyalni. Ilyen pitiáner gondjaim az életben nem voltak. Amikor másodmagammal éltem a gyerekkel, még akkor is a Sütő u. 2 sz. és az Erzsébet tér 2 sz. ai. butikokból öltözködtem és a fiam is hasonlóképpen. Vagy 30 zsák ruhám van az öcsémnél, de minek? Jelenleg félzsák belvárosi butikos cuccot nem tudnék megvásárolni. Fel a fejjel, tán ennél rosszabb már nem lehet?!

Más: Már kezdem azt hinni, hogy lehetséges egy másik büdöskomcsizós is.  Egyébként - szerintem - ez a viselkedés inkább lelki bajra utal, mint agybajra... Bár a lelki betegségbe is bele lehet bolondulni, legalábbis, ha hosszútávon fennáll. Szerintem arra lehet mondani, hogy "haragban a világgal" c. betegség.

Látom, Vilmos "jó időt" fogott ki a balatoni nyaralásra, bár hétvégére változást jósolnak. Vilmos, drukkolok, hogy azért jó időd is legyen és kellemes "pihegést" kívánok.

Olvastam a híreket, most valamit a nyugdíjakkal variálnak. A gyermekteleneket és egygyermekeseket un. "pontlevonással" akarják sújtani. Azt nem tom', hogy a gyerek, mint pontszám, melyik szülőnél jelentkezik majd. Sanyinak is, nekem is egy van. Sanyi volt nejének még van plusz egy, másik férjjel közösen.  A fiam apjának is van plusz kettő, új nővel közösen. Ha valaki tudja, hogy ezt hogyan vehetik figyelembe, az - legyen szíves - írja meg, mert én nem tudom megfejteni. Mindenesetre, a 3 és 4 gyerekesek kapnak plusz pontot. - Ez megint a módosoknak kedvez, akiknek van pénzük a gyermekek felnevelésre.

Lukika, Neked még eccer: kellemes bécsi kirándulást kívánok! Magamnak pedig egy új laptopot!

Pusz.: Sz.