Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

MHGYF

/ #10741 Re: Re: Re: Végén csattan az ostor...

2012-06-24 23:18

#10735: egy álvidéki, aki vidéken lakott - Re: Re: Végén csattan az ostor...

Helló!

Elég ritkán írogatok, láthatjátok. Azt hittem, hogy ez valami újabb eresztés, de tévedni emberi dolog. Igen, ezeknél rendszeresen életbe lép: a legjobb védekezés a támadás...

Nem igen szoktam én okítani senkit, mert nincs is kit. - A családtagjaimat és a barátaimat nem kell, más meg csak ennyire érdekel, amit olvastál. Tegnap du-tól késő estig aludtam, így fönnmaradtam és irkáltam, de minek és - főleg - kinek? Mindig jobbat vár az ember, de ez sem különb a Deákné vásznánál, sőt... A végén már rájöttem, hogy ugyanaz, de most már mindegy. - Ha tudná az ember, hogy elesik, akkor leül.

Mi megvagyunk, délután strandoltunk Leányfalun, ez a gyerek ötlete volt, én Pünkösdfürdőre készültem. Eljött velünk Vilmos is, mert ledumáltam a kakaskodásról és mondtam, hogy tartson inkább velünk. Ismeritek Vilmost? Na, most tiszta őszintén, röhej, amit firkálnak rá...

Éppen néztem a facebookon a ballagási és a Japánban készült képeiteket. Nagyon szépek a gyerekek és, hogy öregszenek! Csongi egyre jobban hasonlít az elsőszülöttre, Roni viszont tiszta Lujza.

Én már nem vágyom ilyen hosszú útra, meg el tudom képzelni, hogy mit kóstál? - Van, akinek ez nem egy havi, hanem egy évi fizetése.  Még az Adriára elmentem volna, de már nincs Oszkár bácsi, így oda sem megyek, voltam éppen eleget. Öcsiék - azt hiszem - Marokkóba mennek, aztán még ki tudja hova, az mindig imádott mindenhova menni.

Látom, hogy megelőzött az egyik MHGY a válasszal, de mi későn értünk haza.

Kösz a soraitokat, mi is üdvözletünket küldjük, millió puszival.

Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!!