Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Demokrata

/ #11158 Re: Jó buli

2012-07-10 20:04

#11156: Vendel - Jó buli 

Kedves Vendel! Nem tudom, férfit, vagy hölgyet üdvözölhetek Önben, örülök, hogy a fórumra tévedt. Amit leírt, az hűen tükrözi az akkori, majd a későbbi állapotokat is. Az akkori ellenzék hergelte a hergelhető fiatalokat, időseket és valóban sok fiatalnak nem volt más az egész, mint jó buli.

Nekem is van rá hasonló történetem. Amikor a csőcselék, azaz egyesek szerint békés tüntetők randalíroztak, kocsikat, kukákat borogattak, gyújtottak fel, elterjedt a híre, hogy a következő napokban átjönnek a budai oldalra is. Miután ott laktunk, féltettük a kocsinkat, amivel csak az utcán tudtunk parkolni, megkértünk egy baráti házaspárt, hogy pár napra beállhassunk a Szépvölgyi úton lévő ingatlanjukra. A kocsit felvittük, BKV-val mentünk haza. Ott volt szerencsénk végignézni/hallgatni a fiatalok szervezkedését, merre kell menniük, hol vannak a "legfrankóbb" balhék. Borzalmas volt megélni. Borzalmas volt látni, ahogy Ön is írja, a jó balhé miatt mentek mindenfelé a fiatalok, minél nagyobb a balhé, annál jobb. Természetesen azt is borzalmas volt látni, ahogy tették tönkre a vadonatúj COMBINO villamosok ajtajait, mert közéálltak, hogy ne tudjon becsukódni. Egyszer rászóltam egy 17 év körüli fiatalra, hogy ne rongálja az ajtót, mire ő nemes egyszerűséggel annyit mondott nekem, hogy: -fogd be a pofád, nyanya, mert rálépek. Ez is jó buli volt. Hát én nem tudom azokat sajnálni, akik békés tüntetés címén kukákat borogattak, térköveket dobáltak a rendőrökhöz, autókat gyújtottak fel és engem lenyanyáztak.

Még egyszer tiszta szívvel üdvözlöm körünkben.