Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt


Vendég

/ #11923

2012-08-01 22:51

Más! Nem tudom felfogni mi a "borzalom" a Vona sajtóinterjúban.Közölte,hogy nem a zsidó származása miatt nemkívánatos Csanád a pártban,hanem a"korrupciós" ajánlattétele és "zsarolhatósága" miatt.Egyébként van még zsidó felmenőkkel rendelkező a Jobbikban és jelenleg is elismert párttag(ok)! "Öreg"(Még Demokratább),felettébb szimpatikus intelligens úr!Az unokáknak még a politika szerintem nem való,sem a bal sem a jobb oldal!(bár ez csak az én véleményem!)
A véleményem: A magyar társadalomnak a legnagyobb problémája az,hogy megosztottak minket (nem kívánatos "erők")és nem egy irányban,hanem egymással szemben haladunk!Mindnyájunknak(aki a Magyarság érdekét tartja mindenek előtt)a legfontosabb (kellene,hogy legyen,pártállástól függetlenül)a Magyarság múltja,jelenje és jövője!
Jó!!! példa erre most az Olimpia! Együtt izgulunk,remegünk Magyar sportolóinkért(pártállástól függetlenül,nem számít származásuk(Magyar,Zsidó,Cigány,Sváb Stb.),együtt örülünk a sikereiknek,büszkék vagyunk Rájuk és nem az Európai Unió államainak szurkolunk,hanem csak a Magyaroknak!!!! Ez a lényeg! A többi másodlagos!
Amiket írtam,ne vitatkozzunk,csak gondolkozzunk el rajta,mert érdemes,mert Magyarok vagyunk és egyet akarunk, jó életet magunknak,gyermekeinknek,unokáinknak,dédunokáinknak és az ő utódjaiknak!!! Az a Magyar,aki származásától függetlenül az országért tőle telhetően mindent megtesz,akinek mindenekelőtt csak egy van: MAGYARORSZÁG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!