Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

igénytelen

/ #13053 Örökkön örökké: GYURCSÁNY FERENC!!!

2012-10-08 00:05

Most én, az igénytelenebbnél is igénytelenebb, tájékoztatásul közlöm, ha már értelmezési problémák merültek fel, hogy Vilmos, azt a nótát nekem küldte, azért, hogy azt küldjem a jobbikosnak valamire válaszul. Ebből mire fel következne az, hogy az a kedvenc száma v. énekese? Na, nem, mintha szégyen lenne.

Bár nem tartozik ide, de üsse kő:  Vilmos x éve elvált, utána x évig együtt élt valakivel, akivel nem túl régen szakított. A lánya, 20 év körüli, mindenesetre még főiskolás és vidéken él az édesanyjával. Elég komoly összegű tartásdíjat fizet utána, amit örömmel tesz, szerencsére jól keres, mert sokat is dolgozik.
Mit kellene még, hogy ezenkívül tegyen? Kire tartozik az Ő magánélete? Miért természetellenes az, hogy az idős szüleivel él, mint egyszem gyermekük, akiknek bizony már szűkségük is van rá.  Egyébként pedig valamit csak írt a lányáról, ha tudsz a létezéséről? Szerintem, te még ennyit sem osztottál meg a magánéletedről vele, de Őt nem is érdekli!  Na, ez már kezdi is meghaladni a képességeimet, úgyhogy kérem soraim szíves tudomásulvételét.
Jó éjt!
MHGYF!!!