Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Demokraták

/ #13457 Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!!

2012-11-01 13:15

Sziasztok!

Jól látszik, hogy ennek az országnak annyi meg egy bambi!!!  Saját erőből itt semmi nem fog történni, csak pofázás meg politikai elemzések tömkelege. Nézzétek meg a szarházi Papcsák vagy Rogán stb. milyen nagy pofával szövegel mostanában, ezek senkik voltak anno és azok is maradtak. Egyre bátrabban hazudnak a pofánkba és egyre erőszakosabban, ahogy érzik, semmi reakció a hazugságaikra. Napról napra épült fel a világ egyik legmocskosabb rendszere és ez azért is szomorú, mert, akik elkövették, nem harmadik országbeli vagy félázsiai elmaradott diktátorok, hanem tanult és jogot végzett huszadik századbeli emberek. Legszívesebben bele kéne sz@rni az egészbe, de a gyerekeink miatt nem tehetjük!!!

Az már most is jól látszik, az erőszak itt csak jobb oldalon divatos, balról csak nyuszi ül a fűben. Ezért nem kell hibáztatni minket, mi azt tanultuk a szüleinktől, hogy a balhét kerüljük. Idehaza megoldás nincs, talán az európai hatalmaknak nem csak félvállról kellene venniük, amit velünk művelnek és most már eljöhetne a betartás időszaka is. Ha engem valaki ennyiszer elküld a búsba, mint az igen tisztel miniszter, akkor én nemhogy a társaságát nem keresném, de ott tartanék be neki, ahol tudnék és felülvizsgálnám minden egyes törvényüket, amiket csak a saját maguk bebetonozására hoztak. Miért nem kérdezi meg tőlük valaki, ki kérte erre, ki hatalmazta fel erre őket, nekik szolgálni és nem kiszolgálni kellene önös politikai érdekeiket.

Végezetül, ha valaki vagy valakik, akár érdekcsoportok, akár demokratikus erők, nem fognak valamilyen úton módon segíteni külföldről, akkor szembe fogják magukat találni egy olyan rendszerrel, ami a 21-dik században SZÉGYEN és elképzelhetetlen volt még alig 3 évvel ezelőtt is.  Most még hallatszik egy két segélykiáltás, nemsokára már az sem...