Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Demokraták

/ #13478 Re: Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!!

2012-11-03 16:50

Nincs mese

és nincs antipolitikusság, nincs olyan, hogy ez kínos téma. Igenis, mindenkinek politizálni kell!!! Mármint nem a magyar értelmében, hanem az eredeti értelmében, amikor a közösség ügyeinek intézése, a közösség ügyeinek megbeszélése a cél. Merthogy mindegy kire szavazol, a lényeg, hogy visszaszerezzük a Demokráciát. A Fidesz szétzúzza a közösségünket, hát azt kell újrateremteni. Szerveződjetek, beszéljetek, vitatkozzatok, írjatok, olvassatok, osszatok meg, tüntessetek, gondolkozzatok, regisztráljatok és persze éljetek!!! Szeressetek, bízzatok egymásban, értsétek meg egymást, adjátok át a helyet a villamoson, segítsetek a szegényeken, a rászorulókon és főleg: felejtsetek el gyűlölni, hogy újra közösség lehessünk!

Merthogy ezt nem fogja senki megcsinálni helyettetek és hiába bíztuk ezt rá a pártokra, ez nem az ő feladatuk. Ha mi nem szerezzük vissza a Demokráciát, a pártok sem azzal fognak élni!

Itt most mindenkinek magának kell döntenie és - előbb-utóbb - a többségnek ezt a döntést kell hoznia, hogy dolgozni fog egy jobb országért.  A Demokrácia Te vagy, a Demokrácia nélküled csak egy szó, de Veled a Te érdeked!!!