A választói összefogást támogató nyilatkozat

Komplikato

/ #1362

2012-11-16 00:18

"Lehet, hogy nem böngészem nagyon figyelmesen a bank- és a telefonszámlámat, de őszintén szólva én még nem vettem észre ezt igazán."

Más igen, Tele van ilyen észrevételekkel az internet konkrét számadatokkal. Én olcsón megúsztam a telefon alapdíjam csak 2000-re ment fel 1280-ról, de van akinek 3400-ről 7000-re. és akkor még egy percet sem beszélt. A banki számla is tele van érdekes tételekkel, amikkel kapásból a duplája a számla vezetési díj, mint amikor szerződtem velük. Tele van olyan reklamációkkal a net, hogy szerződésmódosítások a telekom és internet cégek részéről jogtalan, stb. A multiknál meg "csak" drágul a kaja, meg minden. Mondjuk annyit keresnék mint te, nekem se tűnne fel. Lásd még képviselőt aki szerint 50 forint a kenyér.

A 100-ból 70 témát nem én csináltam, kering az interneten a levezetés, de az tuti, hogy 100-ból nem csak 27-et vesztesz, hiszen a tranzakciós adóból még jön rá 2, mert ki merted venni a fizetésedet. A 70 szerintem nem reális, de valami 55 +/-2 az sajnos igen.