A választói összefogást támogató nyilatkozat

Elég ebből

/ #1378 Re: EGYÜTT 2014!!!!!!!!!!

2012-11-16 12:00

#1376: Együtt 2014 - EGYÜTT 2014!!!!!!!!!! 

Én mindig is tudtam, hogy nagyon jól élek, csak nem látszik meg rajtam. Ma is dőzsölni fogok  az ebéddel, mert leszedtem a kertben a maradék spenótomat,   ez legközelebb tavasszal fog megtörténni, ha megérem. Gondolkodom, hogy a nagy dőzsölésben csináljak-e 1 zsemle (helyett kenyér)+1 tojás+ 15 dkg darálthúsból vagdalthúst(fasirt), vagy pedig süssek 1 tükörtojást feltétnek. A fasirttal jobban járok, mert azt 2-3 napra beosztom.  Szóval fejedelmi ebédem lesz, tehát jól élek. A szegény embert nem nagyon tudja ezt magának megengedni, ezt kéne belátni a kormánynak.

Jól élnek az emberek Felcsút környékén is. Láttátok-olvastátok, hogy az egyik létminimum alatt élő bácsi elment a Mészáros Lőrinc uraság lucernaföldjére és lekaszált egy kosárnyi lucernát a jószágainak? Hát a bácsi lebukott, a KASZÁJÁT ELKOBOZTÁK és az öreget feljelentették. Szép új világ. Nem az öregnek kellene szégyenkezni, hanem Mészáros Lőrincnek, meg annak, aki a földeket Felcsúton és az ország nagy részén osztogatja. Milyen pályázat alapján kapják azok, akik kapták, teszem fel a kérdést.

A legnagyobb baj az, hogy nem látom a kiutat, ez a kormány úgy lekezeli az embereket, ahogy még az ideáljuk, VITÉZ NAGYBÁNYAI HORTHY MIKLÓS sem tette. Ezek a felfuvalkodott kisdzsentrik, akiknek ökükbe hullott a vagyon, a gazdagság, a diploma, ezek nem tudják, mi a szegénység. Ha ezek maradnak hatalmon, elvesztünk. Mi jöhet még!