A választói összefogást támogató nyilatkozat

Szerénke

/ #1689 Re: Re: Örökkön örökké: GYURCSÁNY FERENC!!!

2012-11-22 20:13

#1679: Kicsi mérges öregúr -

Kedves Tata!

Örülök, hogy az első két pontban megállapodás született.

A 3. pontra én, mint a Demokraták szexügyekkel foglalkozó szóvivője válaszolok:  Azért, mert a negatív dolgok könnyebbek, azért még nem törvényszerű háttérbe szorítani a pozitív dolgokat.   - Valóban, a Demokraták is sok időt töltenek itt, de nekik van annyi eszük, hogy nem a pozitív dolgaik rovására.  - Persze az Ön korában már előfordulhat a hormonok csökkenése is. De ne keseredjen, mert lehet serkenteni a vágyat, de ezt ne én mondjam már el egy 95 éves Tatának.  Egyébként sincs impotens férfi, csak ügyetlen és ronda nő.  (Bár van, aki úgy véli, hogy ronda nő sincs, csak kevés alkohol.)

A 4. pont már nem az én szakterületem, de megpróbálok a ?-re válaszolni, ahogy azt Selmeczi Gabriellától ellestem. Úgy ítélem meg, hogy a Demokraták nagyon is helyesen reagáltak az Ön felvetésére, amikor a hozzászólását összegezve megállapították, hogy azok politikai nézetkülönbségből fakadó szó- és fényképváltások voltak. Tudniillik, egy jobbikos kutya inzultálta a baloldali érzelmű Demokrata Cicamicákat...

Kérem válaszom szíves elfogadását.