A közoktatásért!

Tudorka2

/ #260 Re: Re: Re: Re: Re: Re: tenni kell

2013-02-01 06:42

#258: a karaván áll :) - Re: Re: Re: Re: Re: tenni kell

A problémák elbagatellizálása a kormányzati stratégia, s a "vendégé" is. Provokátor. Ahogy nézem a bizonytalanság, a kiszámíthatatlanság és a kimutatások gyártása akadályozza a munkát. Nem mindegy, hogy az amúgyis alacsony jövedelmekből mennyi vész el cafeteria, utazási hozzájárulás vagy egyéb kiegészítés formájában. Feltételezem, hogy a kormány azért húzza az időt, mert közvetlenül a választások előtt akar "osztogatni" és a lehető legkevesebbet. Közben nem érdekli, hogy az eljátszott bizalom légkörében mennyire romlik az életminőség, vagy a tanárok munkájának színvonala. Végsősoron nem érdeklik a gyerekek sem.

Szerintem a lehető legkonkrétabban kell megfogalmaznunk a problémáinkat, lehetőleg értékitélet nélkül, hogy mennél többen átérezhessék, megértsék, s azonosulni tudjanak. Rengeteg tapasztalat van a kommentekben, szerintem érdemes osztani, én rendszeresen ezt teszem. Nincs miért keseregni. 49-en kezdték. Elérjük a 4000-et és jöhet újabb tiltakozási hullám. Nyilvánvalóan sokan, sok helyen szerveződünk az érdekeink védelmében.