A közoktatásért!

Vendég

/ #359

2013-02-14 00:33

Kimaradt a petícióból egy nagyon fontos dolog. A fizetésünk munkánkhoz, elhivatottságunkhoz mérten megalázóan, gyalázatosan kevés. Az "átvétel" óta pedig sokan még azt sem kaptuk meg, ami azelőtt járt. Értékeljék a munkánkat, amit gyermekeikért teszünk! Mindenféle pedagógus pálya modell és egyéb manipulációk nélkül adják meg, ami jár, hiszen a jövő (egyre nehezebben kezelhető)nemzedékét próbáljuk meg lelkiismeretesen oktatni, de elsősorban nevelni. Miért kell eltűrnünk naponta mindenféle megalázást az "államtól", társadalomtól, a szülőktől, sőt a gyerekektől is, akik tudják, hogy szinte bármit megtehetnek, úgysincs eszköz kezünkben megfékezésükre. A boltban sem fizethetek, a banki hiteleimet és a csekkjeimet sem fizethetem ki ígéretekből. Tisztességes munkabért kérünk nagyon is tisztességes és becsületes munkáért!!!
Még valami: Nem hiszem, hogy országunk valamennyi pedagógusa értesült erről a petícióról, így aláírni sem tudják. Biztos vagyok benne, hogy a felháborodott pedagógusok tábora jelentősen gyarapodna, ha nem úgy, mint én, azaz véletlenül, egy (vagyis több)indulatos kitörés kapcsán merült volna fel ennek a petíciónak a létezése. Én reklámozom, de szerintem ez kevés. Nyilvánosabb fórum kellene...