A közoktatásért!

Quoted post

egyanya

#424 Re: Re: Re: Re: Sztrájk

2013-02-24 21:41

#419: Elkeseredett - Re: Re: Re: Sztrájk

Kedves Tanárok!!!

Valahol ott vannak a támogató, együttműködni szándékozó szülők is, akik nagyon szívesen segítenek....  Én már egyszer említettem, hogy nincs mód és lehetőség arra, hogy az iskola problémáiról és a szülők (gyerekek) iskolával kapcsolatos problémájáról párbeszéd valósuljon meg. Nincsenek szülői székek, fórumok, csak tájékoztatások vannak (a jelenlegi helyzetről még az sem -merthogy politika...).   :(

Jó, én kérek a jövő héten egy fogadóórát, de az csak egyetlen ember...  Időpazarlás mindenkit egyénenként meghallgatni...  A tanárok, igazgatók egyébként sok helyen nem tekintik egyenrangú félnek a szülőket. Nagyon sok negatív tapasztalatom van,( pedig én nem az a fajta szülő vagyok, aki "lerohanja" és számonkéri a tanárt, tanítót , én mindig kultúráltan fogalmazom meg a meglátásomat, véleményemet....)

Válaszok

Vendég

#426 Re: Re: Re: Re: Re: Sztrájk

2013-02-25 21:24:22

#424: egyanya - Re: Re: Re: Re: Sztrájk

Mi az hogy szülői fórumok kellenek?

Mi célból? Aztán majd a pedagógusok is akarnak beleszólni abba, hogy a gyereket hogyan kéne otthon rendbetenni, nevelni.

Mit szólnának ehhez a szülők?

Általában a harcosabb szülők akarnák magukhoz ragadni a "hatalmat" persze mások nevében.

A tisztelettudó, otthon példásan nevelő szülőnek eszébe nem jut a fórum, a szülői szék, meg egyebek. Mert tudja a feladatát, mert őt is úgy nevelték annak idején a szülei.