A közoktatásért!

Quoted post

Elkeseredett

2013-03-02 13:00

Ezek egyszerű dolgok, melyek ellehetetlenítik a mindennapokat. És nem "kezdeti nehézségek" hanem maga A RENDSZER. Ettől mi, pedagógusok rosszul érezzük magunkat és kevésbé érezzük majd magunkat motiváltnak, következésképpen kisebb hatásfokkal dolgozunk. Haj, ha én ezt egyszer elmagyarázhatnám Hoffmann Rózsának... Valahogy még naiv vagyok. Azt képzelem, ha egyszer valaki el magyarázná neki, akkor megértené.
És arra is kíváncsi lennék, hogy az iskolalátogatásokkor beszél-e valaki neki ezekről a problémákról? Van-e valakinek bátorsága ÉS LEHETŐSÉGE rá? Nincs itt senki a meglátogatott iskolákból? Hogyan zajlik az egész? Mert ha úgy, mint az un. egyeztető tárgyalások - voltam egy ilyenen- akkor porhintés az egész...
Valaki, akinek van tapasztalata???

Válaszok

csakazértis

#442 Re:

2013-03-02 16:40:43

#441: Elkeseredett -

A Szilágyiban biztos volt, és még egy helyen a fővárosban. Legalább az egyikről írtak a neten is.

Meg is találtam:

http://fn.hir24.hu/itthon/2013/02/14/hoffmann-egyeztetes-ez-zajlott-a-zart-ajtok-mogott/

"Talán a legabszurdabb pont – a kölcseys tanár szerint – az volt, amikor szembesítették Hoffmann Rózsát azzal, hogy a pedagógus-életpályamodellnek nincs meg a fedezete, a kormány erről lemondott például az IMF-nek küldött dokumentumokban is. „Á, ezt csak írtuk, én bírom Orbán Viktor ígéretét ez ügyben” – volt a válasz. Akkor hazudtak? – kérdeztek vissza a pedagógusok. Erre már nem volt válasz, az államtitkár újra bizalmat kért, jelezte, hogy volt már kellemesebb beszélgetése is tantestületekkel, majd kivonult."