Bocsánat kérés Izraeltől.

Quoted post

Betlehemben jártam

#373 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-04-30 14:01

#365: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Beragadt a gombod, dobd ki a géped!

A témához: tök mindegy, hogy felhúznak-e további falat Betlehem és Jeruzsálem között. A két város gyakorlatilag összeépült, 8 méteres betonfal választja el őket egymástól. Ahol nincs betonfal, van szögesdrót. Határátkelőhelyen lehet a két város között átmenni. Engem nagyon emlékeztetett a két Berlin közötti átkelőkre, főleg a Chek point Charlie-ra. Az átkelés minden esetben zavartalan volt, igaz, nem is néztek bennünket soha terroristának, miután nem is voltunk/vagyunk azok. A Születés templomától 50 méterre laktunk egy szép, kultúrált szállodában. Tudnék róla mesélni, de miután alapból másként nézzük a dolgokat, nem hiszem, hogy érdemes lenne belefogni. Maradjunk annyiban: menj el egyszer te is oda, győződj meg arról, amiről én és lehet, hogy egyszer másképp fogod látni a világot.

Válaszok

Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2013-04-30 14:22:08

Vendég

#380 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-04-30 16:45:06

#373: Betlehemben jártam - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Tudod, az a gáz, hogy mi itt lakunk,ezért mi magyarok ás nem Izraeliek vagyunk,de senki nem tiltja meg Neked, hogy oda költözz Pétered után!

El lehet takarodni!!!