Közalkalmazotti bértábla

Quoted post

KDFSZ

#25 Re:

2014-06-15 12:17

#18: iskola_titkar -

Kedves Hozzászóló!

Mi saját kezdeményezésre, kollégáimmal hoztuk létre a Könyvtári Dolgozók Független Szakszervezetét, pontosan azért mert azt éreztük amit leírt, hogy igazán senki sem áll ki értünk. Egy szakszervezetnek sokkal nagyobb a hatásköre, mint az egyéni munkavállalóknak, csak erre a magyar munkavállalók - a sok rossz példa miatt - még nem jöttek rá. Itt az idő, hogy kiálljunk magunkért, ha a politikusokra, régi szakszervezetekre nem számíthatunk! Létre kellene hozni egy az Önök feladatainak megfelelő szakszervezetet és akkor együtt más hasonló gondolkodású szervezetekkel nagyon sok mindent el tudnánk érni. Mindeféle segítséget meg tudunk adni ahhoz, hogy megalakíthassanak egy Önöket képviselő szervezetet.

Kapcsolat:

https://www.facebook.com/pages/K%C3%B6nyvt%C3%A1ri-Dolgoz%C3%B3k-F%C3%BCggetlen-Szakszervezete/419863964768354?fref=ts

Válaszok

iskola_titkar

#29 Re: Re:

2014-06-15 15:11:10

#25: KDFSZ - Re:

Kedves Kolléga!

Volt próbálkozás, kezdeményezés, de amikor le kellett ülni és csinálni kellett volna, összesen öten mentünk el egy informális beszélgetős találkozóra! Sajnos nagyon kevesen lennénk, akik be tudnánk vállalni az ezzel járó plusz terheket. Aki pedig megtehetné, az eddig sem ebből a fizetésből élt. Azért szívesen beszélgetnék, hogy Önöknek hogyan sikerült, mert én még nem tettem le erről a kezdeményezésől!

Vendég

#322 Re: Re:

2014-10-29 18:29:43

Nagyon örülök, hogy végre valaki minket is észrevett. A könyvtárosok nevében köszönöm.

Vendég

#362 Re: Re:

2015-03-29 08:48:20

Mi dajkák nagyon el vagyunk keseredve,hogy más nem megy csak a hitegetés.Megint miről szól az egész a pedagogusok bérét emelik.Mi dajkák nélkül elveszettek.Mi vagyunk a jobb kezük,és mi el vagyunk felejtve de rendesen!Én nem egy olyan óvodába dolgozok amilyet az rtl reklámozott a mi nap.80 éve működő,ahol kézbe viszünk mindent a csoportokba,nem kis kocsin toligáljuk.Ide kéne ki jönnie az RTL nek.Na azt a reakciot nézném nem meg.