Közalkalmazotti bértábla
Quoted post
emmpátia |
#245 közös ügyeink2014-07-24 13:46Tisztelt Aláírók! A hozzászólásokat olvasva elkeserítő tapasztalni, hogy még itt is egymást vádolják emberek. Észre kéne már venni, hogy szakmától, diplomától függetlenül ua. a bajunk. Középiskolai tanárként írtam alá a petíciót, és kifejezetten bántó, ahogy a 240-es hozzászóló ír, ráadásul teljesen fals megállapításokat tényként kezel, holott sem a megbízási díjakkal, sem a túlórákkal stb. kapcsolatban nincs igaza. Lehet, hogy személyes sértődések is vannak a háttérben, de ne általánosítsunk! A pedagógusokat egyébként is irigyelni, vagy utálni szokás. Vajon az itt megszólalók közül hányan írták alá a tankönyvrendekés módosítása miatt született petíciót? Alig több mint 3000 aláírás. Itt már 4600-nál tartanak. Lássunk már a saját orrunkon túl is ----- akár bérezésről, akár szakmai kérdésről van szó,a kormányzatnak az a jó, ha minél megosztottabb, egymás ellen kijátszható a munkavállalók zöme. Az iskola valóban nem működik titkárság, technikai személyzet nélkül, és legtöbbünk szülőként az oktatásban bevezetett változtatásokat is elszenvedi/ elviseli. Vagyis mindenkit érint a másik munkavállalói csoport problémája is. |
Válaszok
egy gazdaságis |
#257 Re: közös ügyeink2014-07-26 16:53:26#245: emmpátia - közös ügyeink Kedves Pedagógus Kolléga! Köszönöm mindannyiunk nevében a szimpátiádat és a petícióhoz való csatlakozásodat! Megértem a felháborodásodat, mégis azt kell mondanom: nem vagyunk egyformák. Bizonyára vannak közöttünk olyan hozzászólók, akik kevesebb empátiával és nagyobb vehemenciával rendelkeznek. Szólásszabadság van... Jómagam is nehezen nyelem le a békát, hogy az életpálya modell bevezetését követően a korábban azonos besorolású pedagógus kollégáimhoz képest havi bruttó 100 ezer forinttal kapok kevesebb, mint ők. És ez a mutató évente két alkalommal egyre csak nő! Én is két diplomával rendelkezem, de "csak" gazdasági ügyintéző vagyok. Bizonyára bennem - no nem a diplomáimnak köszönhetően, sokkal inkább a személyiségemből fakadóan - nagyobb az empátia, és tovább is látok az orromnál, így nem a pedagógusok bérét sokallom, hanem az enyémet keveslem... de nagyon! Sajnálom, hogy nem találkoztam a tankönyvrendelés módosítását célzó petícióval, szívesen támogattam volna! A sziszifuszi munkából azonban hidd el, kijutott nekem is... |
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
NEM KÉRÜNK AZ EINSTANDBÓL! Ne legyen az Árpád Gimnázium a Közszolgálati Egyetem Gyakorlóiskolája!
1322 Létrehozva: 2024-12-06
Petíció a csepeli Fenyves óvoda fennmaradásáért
1180 Létrehozva: 2024-11-25
A kulturális, zenei és közösségi életért
1061 Létrehozva: 2024-12-18
Nem támogatom és szakmailag megalapozatlannak tartom a Bóbita óvoda és a Napsugár Óvoda összevonásának tervét
747 Létrehozva: 2024-11-23
Hadd maradjon meg a ZÖLDIKE KLUB!
613 Létrehozva: 2024-12-16
Lakossági tiltakozás Harkány városában az építményadó-mentesség kivezetése ellen
398 Létrehozva: 2024-12-02
Halasszák el az ügyfélkapu megszüntetését!
371 Létrehozva: 2024-12-09
PETÍCIÓ MAGYARORSZÁG EGYIK ELSŐ VASÚTI SZÁRNYVONALÁNAK (BÉKÉS-MURONY) ÚJRANYITÁSÁÉRT
316 Létrehozva: 2024-11-21
DIGI szolgáltatások Vámosszabadin
265 Létrehozva: 2024-11-25
Közétkeztetés változtatása - XVII. Kerületi Diadal Úti Általános Iskola gyermekeinek szülei
235 Létrehozva: 2024-11-06
NE ZÁRJA BE A MAGYAR POSTA CSEPELEN A KIRÁLYERDEI ÉS A CSILLAGTELEPI POSTÁKAT!
199 Létrehozva: 2024-12-14
Támogatom, hogy a Fóti Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola a számára felújított új épületébe költözzön!
193 Létrehozva: 2024-12-11
Követeljük, hogy a Meta állítsa vissza Toroczkai László törölt profilját!
183 Létrehozva: 2024-12-10
Korcsolyapályát Egerben! 2024
189 Létrehozva: 2024-11-20
Támogatom, hogy Karcagon nyisson áruházat a Lidl!
679 Létrehozva: 2024-11-19
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1599 Létrehozva: 2024-09-29
Kiállunk Pajor András atya mellett!
121 Létrehozva: 2024-12-06
A YETTEL mobilinternet/hanghívás szolgáltatásainak javítása Vámosszabadin
114 Létrehozva: 2024-11-25
Kérvényezni fogjuk Ózdon az éjszakai gyógyszertári ügyelet visszaállítását. Írd alá, hogy támogatod!
88 Létrehozva: 2024-11-29
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5151 Létrehozva: 2024-06-21