Ötezer forintos vásárlási utalványt a Pennys hűségpontokért

Quoted post

Némó

#199 Re:

2014-10-02 09:34

#9: -  

 Látszik, hogy vendégként szóltál a témához! Vagy nincs gyermeked, unokád, aki kerülhet egy újabb félrevezető Pennys (vagy más áruház) akciója nyomán hasonló helyzetbe?

Könnyen ítélsz általad nem ismert embereket butának! Talán te okos vagy ilyen véleménnyel?!

Tudod-e, hogy a "fogyasztóvédelmi sérelmet szenvedők" (igazából a gyermekek, unokák,stb.) jóval a határidő lejárta előtt "jogosultak" voltak a plüssfigurára, csak a "vásárlói bizalom miatt" nyugodtan kivárták az akció lejárat és beváltási határidő utolsó napjait? Az utalványra átváltás "baromság" mondod te! A beárazással azonos mértéknek megfelel a kárpótlási igény! Vagy szerinted ez sem jogszerű?!  Az ígéret (akció) be nem tartása szerinted jogszerű?! Az "ügyeskedés" ("..a készlet erejéig::) és az újabb félrevezetés (telefonszámok begyűjtése kiértesítés és bizonyosan megkapják ígéret fenntartása a mai napig is) szerinted elfogadható kereskedelmi magatartás?

Mielőtt véleményt formálsz járd körül a problémát, mert még 100 további kérdés is feltehető a témában a "fogyasztóvédelmi sérelem" okán!

Válaszok


Vendég

#200 Re: Re:

2014-10-02 09:47:16

#199: Némó - Re:  

 Mi változik azzal ha odaírok egy becenevet Némó?  Mindenkinek meg van a vélemyénye és joga is van kifejteni. Annyira vagdalózik mindenki a fogyasztó védelemmel. Akkor megkérdezem hogy az a bizonyos fogyasztóvédelem hol is van? Csinált valamit? NEM  Akkor valószínűle csak az emberek hiúságában esett csorba, mert különben már fel lett volna jelentve az egész áruházlánc. 

Igen van gyerekem, de mint már az előbb írtam semmi lelki baja nem történt, mert nem ígértem be neki feleslegesen hogy kapni fog és ez érvényes a többi gyűjtő akcióra. 

Igenis baromság hogy utalványra váltsák be a pontotkat, ilyen a világon nincsen. Nem volt kötelező összegyűjteni szimplán csak adták a pontokat, senki nem mondta hogy össze is kell gyűjteni. És ha kicsit olvasnál akkor látnád hogy többen írták hogy megkapták a plüssöket amikre feliratkoztak.