Vetítsék Magyarországon Is Mozikban A Naruto The Last Filmet

Quoted post

Szemétláda

#1 Petíció

2014-11-12 17:59

Én aláírtam a petíciót. Kíváncsi vagyok, hogy majd mi fog kisülni belőle. Viszont a helyzet az, hogy tényleg rengetegen kellene ezt aláírni. Minimum 1000 aláírás! Az ilyenekből általában nem sok minden szokott összejönni.  De majd meglátjuk. Egyébként tényleg bőven elég lenne a felirat is. 

Viszont anno az Animax is beígérgette, hogy majd lesz Shippuuden szinkron. Aztán nem lett belőle semmi, természetesen. Így mi alapján vetítsék le itthon pont az utolsó Naruto filmet? :/

Válaszok

Vendég

#2 Re: Petíció

2014-11-12 19:09:40

#1: Szemétláda - Petíció 

Hát, azért remélem, hogy valamennyire felkelti a forgalmazók érdeklődését, ha látják, mennyien szeretnék. De tényleg, ha legalább 1000 összejönne, az nagyon jó lenne. S igen, felirat bőven elég lenne. ;)

Kisreménykedő:)

#3 Re: Petíció

2014-11-16 08:58:51

Szia! Nem nagyon emelkedik az aláírók száma, ez olyan szomorú. :/ Egy kis kósza ötletként, a naruto-kun-osokhoz eljuttattad ezt a petíciót? Mert ha ők segédkezet nyújtanának, volna némi remény...:D 

NarutoFanGroup

#5 Re: Petíció

2014-12-06 11:35:54

Hát igen,de most én is megfogom csinálni a petíciot,és hát sajna nem sok jött össze eddig,de van valakinek ismerőse vagy barátja vagy bármi,akkor beszélje rá,hogy írja alá,mert ez nagyon jónak látszódik.Főleg,hogy ez az utlsó,mondom  UTOLSÓ! Szóval agyuk meg a tiszteletet!! MI TARTSUNK ÖSSZE NARUTOSOK!!!!!!!!!!!! HAJRÁ!