Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post

Vendég

#1233 Re:

2015-03-26 06:48

#1216: -  

Engem másodszor fosztott ki ez a rendszer. 12-évvel ezelőtt a Baumagon, mosta a Questeron keresztül. Annak idején a Kis stadioonban 10 000 aláírást gyüjtöttek a károsultak, hogy többé ilyen ne fordulhasson elő. Mindiába. A baumag után soha nem tettem volna a pénzem olyan helyre, ami nincs biztosítva. Az alkalmazottak is bűnsegédek, nekik tudniuk kellett (hiszen pénzügyi tanácsadóként szerepeltek) hogy a kötvények nem állnak BEVA védelem alatt, mégis hangsúlyozottan azt állították, hogy igen. Lehetőségeim szerint persze utánanézetm az interneten. A Questor Beva tagként szerepelt, ezek után miért kételkedtem volna? Egyébként az ügy kísértetiesen hasonlít a Baumag "storyra" Kezdetben mindent megígértek, elaltatták az embereket, szétzüllesztették a szervezkedő károsultakat, aztán 10év látszatpereskedés és végüll semmi. Ha tovább ülünk a babérjainkon, ez a történet is így végződik. Minden tétlenül eltöltött nap ellenünk dolgozik. Szerintem nagy tömegben ki kéne menni az utcára, de fel kell ébresztenünk a közvetve nem érintett emberek szimpátiáját is. Több tízezer család érintett, nem értem a passzívitásukat, pont ez a magatartás az, ami a bűnözők malmára hajtsa a vizet, és a teljes kisemmizésümkhöz vezet.

Válaszok

Vendég

#1236 Re: Re:

2015-03-26 07:18:54

#1233: - Re:  

így van! menjünk az utcára! valaki,szervezze meg ezt jól! ne féljen senki,mert egyértelműen, nekünk van igazunk! ne tököljünk tovább! MENJÜNK!!